Codrin Ştefănescu atacă dur modul de reluare a cursurilor: „Asemenea aberaţii n-a mai auzit nimeni vreodată. Urmează o tragedie!”

Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD, acuză Guvernul că măsurile gândite pentru reluarea cursurilor şcolare în luna septembrie.

RomaniaTV.net
16 iun. 2020, 19:43
Codrin Ştefănescu atacă dur modul de reluare a cursurilor: „Asemenea aberaţii n-a mai auzit nimeni vreodată. Urmează o tragedie!”

„Guvernul āsta liberal isi bate joc,rāu de tot, de pārinti, elevi si profesori! Din septembrie urmeazā distrugerea totalā a invātāmântului românesc! Asemenea aberatii n-a mai auzit nimeni vreodatā. Pe planetā! Clase cu 10 elevi, 4 ore de scoalā, 30 min ora de curs, 5 controale pe zi la temperaturā! Basca māstile si mānusile obligatorii, cā doar au stocuri de milioane din bugetul de stat. Urmeazā o tragedie!”, scrie Codrin Ştefănescu pe Facebook.

Guvernul plănuieşte ca în clase să fie maximum 10-15 elevi, iar aceștia să stea cel mult 4 ore pe zi la școală. În plus, fiecare oră de curs va dura cel mult 30 de minute, iar jumătate dintre elevi vor învăța de acasă, online. În timpul orelor de curs, elevii trebuie să păstreze între ei o suprafață de 4 metri pătrați.

Citeşte şi: Olguţa Vasilescu, despre creşterea pensiilor: „PNL a spus că respectă legislaţia în vigoare dar mâine, prin ordonanţă, o poate schimba”