Codrin Ştefănescu, dezvăluiri despre lupta pe care o duce cu cancerul: „Medicii m-au trimis în ţară pentru două săptămâni”

Codrin Ștefănescu se confruntă cu grave probleme de sănătate. Fostul secretar general PSD, actual președinte al Alianței pentru Patrie (APP), se tratează la una dintre cele mai bune clinici din Elveţia, dar încă nu a oferit detalii despre boala de care suferă.

03 mart. 2023, 09:19
Codrin Ştefănescu, dezvăluiri despre lupta pe care o duce cu cancerul: „Medicii m-au trimis în ţară pentru două săptămâni”

Preşedintele APP, Codrin Ştefănescu, a anunțat public că va lupta până la capăt pentru viața sa. În același timp, el a subliniat faptul că preferă să țină diagnosticul doar pentru el, acesta fiind personal. Totuși, el spune că într-o ”astfel de bătălie”, toată lumea are speranța că poate să câștige.

”Mă lupt până la capăt, în felul meu, personal, cu doamna cu coasa! Asta e tot ce trebuie să știe lumea. E ceva personal, despre care vă închipuiți că nu-mi face plăcere să dau detalii. Dar vă pot asigura pe toți că mă voi lupta cu îndârjire până la capăt!

Nu voi intra în amănunte, fiindcă nu le-am comunicat nimănui, nici măcar celor mai apropiați membri ai familiei! În această bătălie, toată lumea are speranța, cel puțin la un moment dat, că va reuși să învingă! Așa că am și eu speranțele mele! ”, a spus Codrin Ștefănescu, într-un interviu acordat pentru Impact.ro.

Citeşte şi: Adda, gest impresionant pentru un copil de 12 ani. Marco suferă de aceeași boală: „M-a atins enorm”

Codrin Ștefănescu a mai dezvăluit în interviul acordat pentru sursa citată ca va sta o perioadă scurtă de timp în România. Mai exact, acesta rămâne în țară doar două săptămâni, iar mai apoi se va reîntoarce în Elveția.

Codrin Ștefănescu susține că acolo își va continua tratamentul, pe care medicii elvețieni i l-au prescris. În ceea ce privește motivele pentru care a revenit în țară, se pare că acest lucru l-a făcut tot la recomandarea medicilor. ”Medicii m-au trimis în țară pentru circa două săptămâni, să iau vitamine. Apoi, mă întorc la tratamentul pe care-l am de urmat”, a mai mai afirmat politicianul.

Citeşte şi: Tom Şora, dezvăluiri şocante despre relaţia cu tatăl său şi cu soţia acestuia: „Acum un an, doi, ne-am pus întrebarea dacă mai trăieşte. A fost foarte influenţat de doamna Palanciuc”