Codrin Ştefănescu, dezvăluiri despre viaţa lui Costin Mărculescu. A fost ignorat de prieteni: „Ai invitat peste 200, am fost doar şase”

Codrin Ștefănescu a postat un mesaj pe Facebook după moartea lui Costin Mărculescu, în care povestește cum actorul a fost ignorat de prieteni la ultimele sale aniversări.

RomaniaTV.net
11 iun. 2020, 14:32
Codrin Ştefănescu, dezvăluiri despre viaţa lui Costin Mărculescu. A fost ignorat de prieteni: „Ai invitat peste 200, am fost doar şase”

Tin minte una din ultimele tale petreceri de ziua ta. Ai invitat peste douā sute de prieteni, am fost doar sase! Plus lāutarii. Si a fost extraordinar!„, scrie Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă, în noaptea de miercuri spre joi.

Citeşte şi: S-a aflat cauza morţii lui Costin Mărculescu. Concluzia medicilor de la INML

„Să se ocupe de înmormântare Pepe şi, dacă nu răspunde, sunaţi-o pe Mara Bănică”

Costin Mărculescu a fost găsit mort în locuința sa, noaptea trecută. Trupul său a fost descoperit în cadă, în stare de putrefacție, după ce timp de trei zile nu a mai răspuns la telefon și nu a mai fost văzut de nimeni.

Costin Mărculescu a fostă găsit mort în baie. Apropiații actorului au declarat că, în ultima vreme, acesta se afla înt-o stare depresivă și avea probleme financiare. Cu toate acestea, Mara Bănica susține că nu poate lua în calcul varianta unei sinucideri.

Acum 4 ani, eu i-am chemat salvarea. Avea probleme cu inima. Lăsase un bilet în casă în care spunea: în cazul în care mor, să se ocupe de înmormântare Pepe și, dacă nu răspunde Pepe, sunați-o pe Mara Bănică. Avea tensiune mare, avea nevoie de tratament. N-a mers nici la spital. Nu l-am auzit vreodată să ia tratament de inimă. Poate acolo, în cadă, i s-o fi ridicat tensiunea de la aburi. E posibil să fi făcut un infarct. Dar lucrurile astea le va stabili necrologul, de îndată ce îi va face autopsia„, a afirmat Mara Bănică. Costin Mărculescu urma să împlinească vârsta de 51 de ani pe 29 iunie.

Născut la 29 iunie 1969 la Craiova, Costin Mărculescu a debutat în televiziune în anul 1984. În 1986 a fost distribuit în cel mai bine vândut film românesc din istorie în regia lui Nicolae Corjos, „Liceenii” alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivașcu etc. A absolvit Academia Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale promoția 1989 – 1993 și a colaborat cu mai multe teatre susținând peste 2000 de spectacole.