Codrin Ştefănescu face primele dezvăluiri despre despărţirea dintre Liviu Dragnea şi Irina: „Le spun, mai vorbiţi odată, mai analizaţi situaţia”

Sâmbătă a apărut informaţia conform căreia Liviu Dragnea și Irina s-ar fi despărțit zilele trecute din cauza geloziei, potrivit unor surse, aparent Dragnea fiind cel care luat deciziaşi apoi ar fi plecat.

05 dec. 2021, 19:24
Codrin Ştefănescu face primele dezvăluiri despre despărţirea dintre Liviu Dragnea şi Irina: „Le spun, mai vorbiţi odată, mai analizaţi situaţia”

Motivul rupturii ar fi faptul că Irina ar fi păstrat legătura cu fostul iubit pe tot parcursul relației cu Liviu Dragnea, iar acest lucru ar fi fost păstrat secret până zilele trecute. Aceeași sursă susţine că și Codrin Ștefănescu ar fi implicat în acest scandal.

Codrin Ştefănescu a rupt tăcerea duminică, atunci când a făcut primele declaraţii despre despărţirea prietenului său de femeia care i-a fost aproape atunci când a fost încarcerat.

”În viața mea nu m-am băgat în relația personală a unor oameni. Mai ales la prieteni! Niciodată! Că s-a scris de mine, de o grămadă de combinații pe care le-am avut, de femei, de manechine… Unele au fost reale, unele nu au fost, eu nu am spus absolut nimic. Dar niciodată nu m-am băgat în viața mea într-o chestie internă. Dimpotrivă, am încercat tot timpul să repar. Să fiu un prieten de bază, care să fie tot timpul calm. Și mintea limpede. Să-i calmeze pe oameni. Le spun, mai vorbiți odată, mai analizați situația. Sub nicio formă nu sunt eu unul dintre cei care să mă bag în relația unor prieteni foarte buni”, a spus președintele partidului Alianța Pentru Patrie pentru Cancan.

Codrin Ştefănescu, despre despărţirea lui Dragnea de Irina: „Irina a demonstrat că ştie să lupte pentru bărbatul ei”

Politicianul spune că nu a auzit de o despărțire, dar, dacă într-adevăr așa ar fi, atunci problema poate fi rezolvată doar de Liviu Dragnea și de Irina.

”Eu țin și la Liviu, pentru că este prietenul meu, țin și la Irina, pentru că s-a dovedit a fi o femeie luptătoare timp de doi ani și două luni cât a fost el închis, o femeie care a ieșit în presă, a vorbit cu subiect și predicat, care a fost foarte fermă în chestiile astea. Amândoi sunt prietenii mei și cu asta am închis orice fel de subiect. Dacă au o problemă între ei, e o problemă pe care și-o rezolvă ei. Nu voi și nu noi. Nu mă bag în relațiile personale ale prietenilor mei. Iar eu, personal, nu știu de această problemă, nu știu că există. Dacă e această problemă, e una strict personală. E a lor, ei și-o vor rezolva.

Habar n-am! Eu lucrez cu Liviu în fiecare zi. Avem întâlniri cu partidul, cu alea, cu nu știu ce… Dar lucrul ăsta nu l-am vorbit. Ea a demonstrat că este o femeie care știe să lupte pentru bărbatul ei”, a încheiat Codrin Ștefănescu.

Citeşte şi: Fostul Principe Nicolae va deveni tată din nou! A dat vestea cea mare în ajun de ziua sa