Fostul Principe Nicolae va deveni tată din nou! A dat vestea cea mare în ajun de ziua sa

Este bucurie mare în viața fostului Principe Nicolae. Acesta va deveni tată din nou. Vestea a fost dată în urmă cu puțin timp. Nepotul Regelui Mihai și soția sa, Alina Binder, mai au împreună o fetiță!

05 dec. 2021, 15:54
Fostul Principe Nicolae va deveni tată din nou! A dat vestea cea mare în ajun de ziua sa

Fostul Principe Nicolae și soția sa, Alina Binder, sunt în culmea fericirii. Cei doi vor deveni părinți din nou anul viitor. Vestea a fost dată în urmă cu puțin timp pe rețelele sociale, acolo unde nepotul Regelui Mihai împărtășește cu fanii Familiei Regale toate momentele speciale din viața sa.

Fostul Principe Nicolae a ales să dea vestea chiar în ajunul Sfântului Nicolae! În postarea publicată pe Facebook, urmăritorii săi s-au putut bucura și de prima imagine cu burtica de gravidă a Alinei Binder. Aceasta va deveni mamă pentru a doua oară în primăvara anului 2022.

În ceea ce îl privește pe soțul său, fostul Principe Nicolae, acesta va fi tată pentru a treia oară. El mai are un copil dintr-o relație pasageră, pe care l-a recunoscut după mult timp de la naștere.

”În ajunul serbării Sfântului Nicolae, ocrotitorul copiilor, vă împărtășim bucuria că familia noastră va fi din nou binecuvântată. Cu multă emoție și fericire în suflet așteptăm al doilea copil al nostru, care va veni pe lume în primăvara anului 2022. Ne bucurăm că Bunul Dumnezeu, după Maria-Alexandra, ne îngăduie încă unul din neprețuitele miracole ale vieții. Nimic fără Dumnezeu”, este mesajul transmis.

Fostul Principe Nicolae și Alina Binder au devenit părinți pentru prima dată anul trecut, în luna noiembrie 2020, atunci când a venit pe lume micuța Maria-Alexandra.

„Sunt bucuros să vă anunț nașterea fiicei mele, Maria-Alexandra, pe 7 noiembrie 2020, la ora 20:05. Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Polizu din București.

Soția mea, Alina-Maria, și fetița noastră sunt perfect sănătoase. Trăim un moment cu totul special în familia noastră și, în emoțiile acestor clipe, mulțumim cu recunoștință pentru sprijinul și entuziasmul deosebit al românilor. Gânduri de aleasă prețuire pentru dăruirea personalului medical în aceste vremuri dificile”, se arată într-un document oficial, postat de fostul Principe Nicolae al României, la puțin timp după ce soția lui a adus pe lume primul lor copil.

Strănepoata regelui Mihai a fost botezată în luna ianuarie la Curtea de Argeș. Maria Alexandra a fost creștinată de Înalt prea Sfinșitul Calinic și un sobor de preoți.

De altfel, fostul Principe Nicolae al României şi soţia sa, cât şi naşii micuţei Maria-Alexandra, au venit îmbrăcaţi în costume populare. Slujba de creştinare a fost condusă de către ÎPS Calinic, arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului, cu care fostul Principe Nicolae al României are o relaţie specială de prietenie