Codrin Ştefănescu îl compară pe Ciolacu cu USR: „PSD-ul de azi e condus tot de un fel de rezişti”

Fostul secretar general al PSD din vremea când partidul era condus de Liviu Dragnea, Codrin Ştefănescu, îi atrage atenţia lui Marcel Ciolacu că nu are niciun drept să se laude cu rezultatele fostelor guvernări social-democrate, deoarece nu a avut niciun merit în cadrul acestora.

05 mart. 2021, 08:39
Codrin Ştefănescu îl compară pe Ciolacu cu USR: „PSD-ul de azi e condus tot de un fel de rezişti”

Codrin Ştefănescu scrie, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că Marcel Ciolacu a eliminat de pe listele PSD pentru alegerile parlamentare  toţi oamenii care au participat la redactarea şi implementarea programului de guvernare, chiar şi pe Petre Daea, pe care îl numeşte „cel mai bun ministru al agriculturii din toate timpurile”.

”Ciolacu vorbește despre realizārile fostei guvernări PSD, comparativ cu guvernarea iresponsabilā a reziștilor de azi. Nu are dreptul! Pentru cā nu a avut nici un rol, nici mācar atunci când Dragnea l-a propus și numit in funcția de vicepremier! Iar cei care au lucrat cu noi la programul de guvernare, au fost scoși de pe listele parlamentare chiar de el! Toți, absolut toți! Inclusiv Petre Daea – cel mai bun ministru al agriculturii din toate timpurile. Pentru cā PSD-ul de azi e condus tot de un fel de reziști!”, scrie Codrin Ștefănescu.

Codrin Ştefănescu îl acuză pe Florin Iordache de trădare

Consiliul Legislativ a avizat favorabil proiectul de lege de desfiinţare a Secţiei Speciale, cu unele observaţii. Codrin Ştefănescu, secretar general al PSD când preşedintele social democraţilor era Liviu Dragnea, l-a acuzat pe Florin Iordache de trădare.

„Incredibil! Florin Iordache a avizat pozitiv mizeria de proiect al reziştilor privind desființarea Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justitie (SIIJ)! Tocmai Florin Iordache, unul dintre creatorii Secției, unul dintre oponenții Statului Paralel, fostul luptātor împotriva abuzurilor și încălcărilor drepturilor cetățenești! Omul pe care l-am apārat public de sute de ori! Pe care l-am susținut ca ministru al justiției, pentru care m-am certat rāu cu trădătorul de Grindeanu! Cum se mai schimbā oamenii și ce ușor tradeazā tot in ceea ce au crezut! Jalnic!”, a scris Codrin Ştefănescu pe Facebook.

Citeşte şi: George Simion (AUR) se opune vaccinării obligatorii şi restricţiilor. „Se încearcă amendarea celor care nu vor să îşi vaccineze copiii. Vedem nişte autorităţi slabe care nu ştiu decât să aibă apucături dictatoriale”