Codrin Ştefănescu îl elogiază pe Adrian Năstase: „Îl iubesc enorm şi sunt onorat că-i sunt prieten!”

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, cel mai apropiat coleg şi prieten al lui Liviu Dragnea, îşi declară dragostea pentru un alt fost lider social-democrat, căzut între timp în dizgraţie.

23 iun. 2021, 16:01
Codrin Ştefănescu îl elogiază pe Adrian Năstase: „Îl iubesc enorm şi sunt onorat că-i sunt prieten!”

Codrin Ştefănescu a publicat miercuri pe Facebook un mesaj prilejuit de ziua de naştere a lui Adrian Năstase, fostul premier din partea PSD împlinind 71 de ani.

„Astăzi împlineşte 71 de ani! Un om extraordinar, inteligent şi curajos. Care a înfruntat cu demnitate toate abuzurile la care a fost supus în ultimii ani. Îl iubesc enorm şi sunt onorat că-i sunt prieten! La mulţi ani, Adrian Năstase!”, a scris Ştefănescu pe platforma de socializare.

Anul trecut, Codrin Ştefănescu postase cu acelaşi prilej un mesaj relativ similar, în care declară că „îl iubeşte” pe Năstase.

„Astăzi împlineşte 70 de ani! Un om extraordinar, inteligent şi curajos. Care a înfruntat cu demnitate toate abuzurile la care a fost supus în ultimii ani. Îl iubesc enorm şi sunt onorat că-i sunt prieten! La mulţi ani, Adrian Năstase!”, a scris Ştefănescu, într-un mesaj pe Facebook.

Codrin Ştefănescu oferă lunar detalii despre starea lui Dragnea: „I-am povestit că s-a ales praful de tot”

Codrin Ştefănescu, unul dintre puţinii oameni care nu l-au trădat pe Liviu Dragnea, i-a făcut acestuia ultima vizită în închisoare în data de 5 iunie.

De data aceasta, fostul secretar general al PSD a povestit că i-a spus lui Dragnea că s-a ales praful de tot şi că Bucureştiul a ajuns rău.

„Ieri am fost sā-l vizitez pe Liviu! I-am transmis multe dintre mesajele voastre și i-am povestit ce s-a ales de București. Și de țarā, in general! Nu l-am vāzut niciodatā atât de abātut și îngrijorat. S-a ales praful de tot și el incā zace acolo! Și e ținut in continuare, amânat și pedepsit de aceeași grupare rezist cu care ne-am luptat pânā de curând! Asta am vrut sā vā spun!”, a transmis Codrin Ştefănescu pe Facebook.

Citeşte şi: Gabriela Firea, despre candidatura la preşedinţie în 2024: „România nu este pregătită pentru o femeie preşedinte. Eu am avut probleme şi la Primărie”