Codrin Ştefănescu l-a vizitat pe Dragnea în închisoare: „Vor să-l extermine”

Liviu Dragnea trăieşte un adevărat coşmar, anunţă Codrin Ştefanescu pe Facebook după o nouă vizită la penitenciar.

15 feb. 2021, 12:56
Codrin Ştefănescu l-a vizitat pe Dragnea în închisoare: „Vor să-l extermine”

Codrin Ştefănescu l-a vizitat pe Dragnea. Fostul lider al PSD trăieşte un adevărat coşmar în spatele gratiilor. Un apropiat al lui Dragnea s-a decis să rupă tăcerea şi vine cu amănunte incredibile despre acesta.

Fostul şef al PSD, Liviu Dragnea, trăieşte un adevărat coşmar. Ex preşedintele social democrat are mari probleme în spatele gratiilor. Cel puţin asta susţine fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu.

Ultimul ar fi fost în vizită la fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, în puşcărie. Ştefănescu susţine că lui Liviu Dragnea i se încalcă drepturile în pușcărie, iar aşa zisul sistem vrea să-l ”extermine, să-l umilească”.

Codrin Ştefănescu l-a vizitat pe Dragnea şi face dezvăluiri incredibile din puşcărie. Mai mult, acesta şochează şi spune că PSD nu mai există.
”PSD parcă s-a prăpădit! Nu țipă, nu ia poziție, nu există! Adevăratul PSD e deținut politic la Rahova.

Unde i se incalcă toate drepturile conferite unui român aflat intr-o astfel de situație! Toate! Astăzi am fost să-l văd pe Liviu Dragnea!

Și am aflat că i se refuză in continuare dreptul la muncă, cu toate deciziile judecătorești cu tot. Pentru că fiecare zi de muncă inseamnă un plus pentru eliberarea sa. Iar Sistemul nu dorește asta! Vor să-l țină acolo, să-l umilească, să-l extermine!

Și indiferent de lașitatea colegilor mei, eu voi continua să-l vizitez și sa-i transmit gândurile voastre!”, scrie Codrin Ștefănescu pe o reţea de socializare. Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la puşcărie cu executare în mai 2019 după ce a fost găsit vinovat în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Dragnea a primit 2,6 ani de închisoare cu executare.

Cunoscuta avocată Flavia Teodosiu, apărătoarea lui Liviu Dragnea, a dat detalii despre momentul în care ar putea fi eliberat fostul președinte PSD.

În direct la România TV, Flavia Teodosiu spune că Liviu Dragnea ar putea fi eliberat condiționat din închisoare în luna mai 2021”. Deci, peste circa 3 luni!

”Pornind de la pedeapsa care i s-a aplicat de trei ani și șase luni, pornind de la textul legal care dispune asupra celei două treimi pe care trebuie să le execute, din care se scad zilele de muncă, dânsul în acest moment cu zilele de muncă ce au fost câștigate ar avea dreptul, probabil, undeva la mijlocul lunii mai să facă această cerere”, a explicat avocata Teodosiu.
Pe de altă parte, avocata a subliniat că, prin încălcarea dreptului la muncă, lui Dragnea i se ia posibilitatea reducerii zilelor de pedeapsă pe care le mai are.

”Este acest drept încălcat pentru că se găsesc tot felul de modalități în a-l împiedica să își exercite un drept la muncă, care să îi confere dreptul la libertate, să poată cere eliberarea condiționată mai repede”, a declarat Flavia Teodosiu.
Cunoscuta avocată atrage atenția că există o sentință penală prin care ”penitenciarul era obligat să îl scoată din nou la muncă pe domnul Dragnea, având acesta un drept, nu o vocație”.

EXCLUSIV. Liviu Dragnea ar putea fi eliberat în 3 luni. Avocata fostului lider PSD a făcut anunţul