EXCLUSIV. Liviu Dragnea ar putea fi eliberat în 3 luni. Avocata fostului lider PSD a făcut anunţul

Liviu Dragnea ar putea fi eliberat în 3 luni. Flavia Teodosiu, avocata fostului lider PSD, a făcut anunţul joi seară, la România TV şi a declarat că politicianul "nu este inapt de muncă, este un om care poate munci".

11 feb. 2021, 23:41
EXCLUSIV. Liviu Dragnea ar putea fi eliberat în 3 luni. Avocata fostului lider PSD a făcut anunţul

Liviu Dragnea ar putea fi eliberat în 3 luni. „Fizic are bolile cu care a intrat. Nu este inapt de muncă, este un om care poate munci. Psihic este un om care e pur și simplu disperat de maniera de a-i obstrucționa drepturile. La mijlocul lunii mai ar avea dreptul să ceară eliberarea condiționată„, a spus avocata Flavia Teodosiu.

Liviu Dragnea ar putea fi eliberat în 3 luni

În mai 2019, șeful PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

Citeşte şi: Irina Tănase, vizită la medicul estetician. Cu cine a fost fotografiată iubita lui Liviu Dragnea

Codrin Ştefănescu dă noi detalii despre starea lui Liviu Dragnea

Fostul secretar general al PSD este unul dintre cei mai apropiaţi prieteni ai lui Liviu Dragnea, mai ales de când fostul preşedinte al social-democraţilor a fost condamnat şi încarcerat la penitenciarul Rahova, aproape toţi foştii colegi de partid distanţându-se de el.

Codrin Ştefănescu este cel care îi ţine pe admiratorii şi susţinătorii lui Dragnea la curent cu starea acestuia, mai ales că fostul şef al PSD a avut de curând şi mari probleme de sănătate, pe care, susţine prietenul său, a fost împiedicat de Administraţia Penitenciarelor să şi le rezolve la timp.

Am promis cā vā țin la curent! Liviu Dragnea nu se simte bine! Nici cu sānātatea, nici emoțional, nici pshihic! Se simte abandonat, uitat, neglijat! I-am spus asearā, la telefon, cā nu trebuie sā cedeze in fața sistemului! E iubit, așteptat de familie și prieteni, suntem alāturi de el!

m înțeles cā nu e scos la muncā, deși are o hotārâre judecătorească in sensul acesta, nu e tratat pentru problemele de sănătate, nu se aplicā nici o lege in ceea ce-l privește! Abuzurile continuā, nimeni nu ia poziție publicā! Iau eu, dacā colegii din partid sunt lași și se fac cā uitā! Are nevoie de susținere și de o vorbā bunā!

Cei care vor sā-i scrie, o pot face la adresa: Liviu Dragnea, Penitenciarul Rahova, Șoseaua Alexandriei nr 154, sector 5, București, cod Postal 51527! Este foarte important pentru el sā-i scrieți! Nu lāsați un patriot aflat la ananghie!”, a scris Codrin Ştefănescu pe Facebook.


loading...
Partenerii noștri