Codrin Ştefănescu, la mitingul PSD din Braşov: PSD este singurul partid românesc, singurul partid nefinanţat din străinătate

Secretarul general al PSD Vordin Ştefănescu a declarat, duminică, la mitingul social-democrat care avut loc  în Piaţa Sfatului din Braşov şi la care au participat mai mulţi miniştri ai partidului, că PSD este singurul partid românesc, singurul partid nefinanţat din străinătate, format din oameni normali. 

24 mart. 2019, 10:33
Codrin Ştefănescu, la mitingul PSD din Braşov: PSD este singurul partid românesc, singurul partid nefinanţat din străinătate

„PSD este singurul partid românesc, nu este ca celelalte. Este singurul partid nefinanţat din străinătate, format din oameni normali. Nu uitaţi până după alegeri, suntem singurul partid care se bate pentru România. Suntem singurul partid care îi poate învinge pe ăştia cu sistemul lor toxic. Am venit la Braşov ca să dăm acest semnal”, a declarat Codrin Ştefănescu.

Printre miniştrii prezenţi s-au mai aflat ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici, precum şi alţi miniştri şi lideri ai partidului, însă nu şi preşedintele acestuia Liviu Dragnea. Aceştia se află la Braşov pentru a participa la alegerile care au loc în organizaţia locală.

Conform newsbv.ro, în zonă s-au aflat şi jandarmi, pentru că în Paiţa Sfatului s-auu adunat şi protestatari anti-PSD, cre au scandat şi au huiduit.

Bătaie la mitingul PSD de la Braşov. Un bărbat a fost ridicat de jandarmi VIDEO