Codrin Ştefănescu, pe Facebook: „Multe vorbe grele rostite la nervi ce nu se vor șterge niciodată!”

Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct în PSD-ul Vioricăi Dăncilă, transmite un mesaj exploziv. 

27 nov. 2019, 09:39
Codrin Ştefănescu, pe Facebook: „Multe vorbe grele rostite la nervi ce nu se vor șterge niciodată!”

„Iertați-ne! Încă nu știm să ne asumăm o înfrângere. Și în astfel de momente, scoatem la iveală, în public, tot ceea ce este de neacceptat la noi. Lipsa de camaraderie și colegialitate, trădarea, lispa de scrupule. Și multe vorbe grele rostite la nervi ce nu se vor șterge niciodată. Vă spun, însă, că PSD nu este așa în ansamblul său. La baza partidului sunt oameni extraordinari și curajoși. Foarte mulți! Care vor avea un cuvânt greu de spus în curând și de care eu voi ține cont întotdeauna.”, a fost mesajul lui Codrin Ștefănescu, publicat pe Facebook.

După CExN al PSD, Paul Stănescu și Marcel Ciolacu n-au spus care este situația lui Codrin Ștefănescu în PSD, spunând că nu e momentul. Viorica Dăncilă a anunțat, marți noapte, că și-a dat demisia din funcția de președinte al PSD. Ea a precizat că nu e un moment de slăbiciune, ci este un gest de demnitate făcut pentru partid.

Paul Stănescu: După ce tăiem porcul, vom sta de vorbă cu fiecare organizaţie. Vreau să vină cât mai mulți intelectuali

Odată cu Viorica Dăncilă, și Eugen Teodorovici și Mihai Fifor au demisionat din funcțiile de conducere ale PSD. Demisiile au venit în contextul presiunilor social-democraților, nemulțumiți de rezultatele partidului la alegerile prezidențiale.

Marcel Ciolacu va prelua interima șefia PSD, iar Paul Stănescu va fi interimar în poziția de secretar general al partidului. Au fost deciși și alți opt vicepreșdinți regionali. Congresul va fi organizat într-o lună și jumătate, a declarat Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1. Eugen Teodorovici rămâne simplu membru al PSD.