Codrin Ștefănescu, primele declarații după ce a fost diagnosticat cu cancer și a dispărut din viața politică! Iată cum arată acum fostul parlamentar| VIDEO

2023 a fost un an extrem de greu pentru Codrin Ștefănescu. La începutul anului trecut, fostul președinte al partidului Alianța pentru Patrie a anunțat că este nevoit să se retragă din politică, după ce a fost diagnosticat cu cancer la colon.

26 feb. 2024, 20:12
Codrin Ștefănescu, primele declarații după ce a fost diagnosticat cu cancer și a dispărut din viața politică! Iată cum arată acum fostul parlamentar| VIDEO
Codrin Ștefănescu, primele declarații după ce a fost diagnosticat cu cancer și a dispărut din viața politică!

Codrin Ștefănescu, primele declarații după ce a fost diagnosticat cu cancer și a dispărut din viața politică! În doar câteva luni, fostul secretar general din PSD în perioada „Dragnea”, a sălăbit în doar câteva luni 13 kilograme și a refuzat să se opereze în România.

Citește și Momentul în care Codrin Ștefănescu a fost pregătit să moară: „Voiam să-mi fac testamentul”. Miracolul care l-a salvat pe politician | EXCLUSIV

Codrin Ștefănescu, primele declarații după ce a fost diagnosticat cu cancer și a dispărut din viața politică!

În cele din urmă, fostul politician a plecat în Elveția la tratament și se pare că medicii de acolo au făcut minuni pentru el pentru că acum, la mai bine de un an de când a fost diagnosticat cu cancer, acesta arată la fel.

Dovadă stă un videoclip postat pe rețelele de socializare în care fostul parlamentar a vorbit despre cum se simte în prezent, dar și despre ce se întâmplă în prezent în politica românească.

”Nici acum nu mă simt bine, nu sunt super ok, că nu mai suntem tineri și nici la Revoluție. Urmez tratamentul și eu sper ca în câteva luni de zile să fiu apt”, a declarat Codrin Ștefănescu.

@valentynohotyahoo6Codrin Stefanescu supărat pe această coaliție PSD CU PNL și alte discuți despre politica actuală.♬ sunet original – [email protected]

Fostul politician a exclus vehement varianta de a reveni în politică deoarece susține că îi este scârbă de tot ce s-a întâmplat în ultima vreme pe această scenă.

”Nu cred că mai intru în politică pentru că în perioada în care am fost bolnav mi-am făcut o scârbă teribilă pentru ce am văzut și mă întreb cu cine vom vota”, a transmis Codrin Ștefănescu.

Celebrul politician este mult mai bine din punct de vedere psihic, față de cum era în vara anului precedent când era hotărât să își încheie socotelile cu viața.

„Există câteva variante – Cedezi fizic, psihic, te lași păgubaș – era cât pe ce să fac lucrul ăsta. În iulie era hotărât să opresc tratamentul, să merg acasă, să vorbesc cu avocații – să stabilesc testamentul pentru cei dragi ai mei, să închei socotelile cu viața pentru că mă simțeam foarte rău”, a afirmat Codrin Ștefănescu, pentru RTV.

Fostul președinte al partidului Alianța pentru Patrie este convins că a fost salvat de o minune dumnezeiască.

„S-a întâmplat un eveniment incredibil, ceea ce spunea Monica Pop că se poate întâmpla și se schimbă radical poziția în care ești. Am început să-mi revin, să mă repun pe picioare. Lucrurile merg în direcția bună. Șase luni a fost un chin, trebuie să recunosc – dar nu am cedat, m-am bătut (…) e destul de covârșitor, începi să nu mai mănânci, să bei, stai pe perfuzii. Nu mai ești stăpân pe propriile puteri, picioare, organism. Important este că mi-am revenit.

A fost un miracol că am reușit să rezist la toate aceste lucruri. Medicii spun că a fost vorba despre știință și de faptul că organismul meu a fost puternic. Întotdeauna, în această bătălie există credința și o forță superioară. Te pune la un fel de încercare. Eu m-am rugat doar să mor demn. Nu într-o situație foarte urâtă, așa cum s-a întâmplat cu foști prieteni de-ai mei (…) am vrut să mor brusc, nu să ajung piele și os (…)”, a povestit politicianul.

Citește și Jean de la Craiova și Codrin Ștefănescu au furat o căruță cu varză și au vândut-o în piață ca să fugă la mare: „Nu știu cât am luat, 1.000 și ceva, 2.000 de lei”