Momentul în care Codrin Ștefănescu a fost pregătit să moară: „Voiam să-mi fac testamentul”. Miracolul care l-a salvat pe politician | EXCLUSIV

Corin Ștefănescu era pregătit să moară, de curând. Politicianul a dezvăluit acest lucru în seara de duminică, 13 august, în direct la România TV. 

13 aug. 2023, 20:37
Momentul în care Codrin Ștefănescu a fost pregătit să moară: „Voiam să-mi fac testamentul”. Miracolul care l-a salvat pe politician | EXCLUSIV

Cancerul era să-l răpună pe fostul secretar general din PSD în perioada „Dragnea”, Codrin Ștefănescu.

Celebrul politician era hotărât să-și încheie toate planurile cu viața.

„Există câteva variante – Cedezi fizic, psihic, te lași păgubaș – era cât pe ce să fac lucrul ăsta. În iulie era hotărât să opresc tratamentul, să merg acasă, să vorbesc cu avocații – să stabilesc testamentul pentru cei dragi ai mei, să închei socotelile cu viața pentru că mă simțeam foarte rău”, a declarat Ștefănescu, pentru RTV.

Codrin Ștefănescu, salvat de divinitate

Un miracol l-a salvat pe Codrin Ștefănescu.

„S-a întâmplat un eveniment incredibil, ceea ce spunea Monica Pop că se poate întâmpla și se schimbă radical poziția în care ești. Am început să-mi revin, să mă repun pe picioare. Lucrurile merg în direcția bună. Șase luni a fost un chin, trebuie să recunosc – dar nu am cedat, m-am bătut (…) e destul de covârșitor, începi să nu mai mănânci, să bei, stai pe perfuzii. Nu mai ești stăpân pe propriile puteri, picioare, organism. Important este că mi-am revenit.

A fost un miracol că am reușit să rezist la toate aceste lucruri. Medicii spun că a fost vorba despre știință și de faptul că organismul meu a fost puternic. Întotdeauna, în această bătălie există credința și o forță superioară. Te pune la un fel de încercare. Eu m-am rugat doar să mor demn. Nu într-o situație foarte urâtă, așa cum s-a întâmplat cu foști prieteni de-ai mei (…) am vrut să mor brusc, nu să ajung piele și os (…)”, a povestit politicianul.