Codrin Ştefănescu: PSD decide joi, în şedinţa CExN, dacă organizează contramanifestaţii

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat, miercuri seară, că la şedinţa Comitetului Executiv Naţional, care va avea loc joi, se va decide dacă PSD va organiza o contramanifestaţie sau nu.

01 feb. 2017, 20:08
Codrin Ştefănescu: PSD decide joi, în şedinţa CExN, dacă organizează contramanifestaţii

Potrivit informatilior obtinute de Hotnews.ro, la sedinta CExN de joi, liderii de filiala din tara ar urma sa fie intrebati in legatura cu oportunitatea organizarii contramanifestatiei si in legatura cu capacitatea de a mobiliza un mare numar de oameni in Capitala.

De altfel, Codrin Stefanescu a facut si o consultare, pe Facebook, in acest sens. „Sondaj ! Credeti ca ar trebui sa organizam si noi un miting de sustinere ? Un miting pentru libertate, drepturi si normalitate ? Un miting pentru salvarea Romaniei din ghearele acestui sistem odios ? Unul cu adevarat urias pentru apararea votului nostru din 11 decembrie si pentru democratie ? Rog sa raspundeti cu DA sau Nu !”

Pe de alta parte, surse din conducerea PSD au precizat, pentru HotNews.ro, ca sunt membri PSD din tara care transmit catre lideri ca sunt dispusi sa participe la un miting al partidului.

Comitetul Executiv National al PSD a fost convocat joi, ora 12.00, la Palatul Parlamentului, in contextul in care Guvernul a adoptat, marti, OUG pe Justitie de modificare a Codului penal si un proiect de lege privind gratierea, transmis Parlamentului, fapt ce a generat proteste masive in strada.