Codrin Ştefănescu, replici dure la adresa lui Ciolacu: „Ai vrut să ajungi un fel de Liviu Dragnea, dar nu eşti nici umbra lui”

Social-democraţii îl critică pe Marcel Ciolacu pentru faptul că partidul nu a reuşit să întrunească cvorum pentru dezbaterea şi votarea moţiunii de cenzură. Şerban Nicolae, senator PSD, spune că totul e ”o mare şi nescuzabilă ruşine”. Nici Codrin Ştefănescu, secretarul general al PSD, nu priveşte cu ochi buni ceea ce s-a întâmplat astăzi în Parlament şi i-a transmis lui Marcel Ciolacu un mesaj dur.

RomaniaTV.net
31 aug. 2020, 19:11
Codrin Ştefănescu, replici dure la adresa lui Ciolacu: „Ai vrut să ajungi un fel de Liviu Dragnea, dar nu eşti nici umbra lui”

”Deci a fost un mare fâsss, Marcele! Şi nu mai da vina pe cei câtiva colegi aflaţi în spitale sau carantinaţi ca suspecţi de Covid! Când pregătesti o moţiune, şi chiar vrei să treacă, negociezi! Aveai cel puţin 9-10 voturi de la minorităţi, cel puţin 8 voturi de la neafiliaţi plus PSD-iştii goniţi de ţine în ultimele luni. Să nu mai zic de UDMR-iştii care nu iubesc în ruptul capului acest Guvern, dar nici de la «negociatorii» tăi nu au înţeles exact ce vrei”, a scris Codrin Ştefănescu pe Facebook.

Codrin Ştefănescu i-a mai spus lui Ciolacu că Liviu Dragnea, fostul lider al PSD, nu ar fi pus niciodată partidul într-o asemenea ipostază.

”Sunteţi slabi şi vânduti, Marcele! Şi se vede limpede că lumina zilei! Ai vrut sā ajungi un fel de Liviu Dragnea, dar nu eşti nici umbra lui pe timp de noapte! Pentru cā el nu ne-a pus niciodată într-o astfel de situaţie ridicolā! Şi vorba lui Şerban Nicolae: e o mare şi nescuzabilā ruşine”, a mai scris Ştefănescu.

Moțiunea de cenzură depusă de PSD la adresa Guvernului Orban nu a mai fost votată, luni, de Parlament, după ce nu a existat cvorum. La şedinţă au fost prezenţi numai 226 de parlamentari, în condiţiile în care era necesară prezenţa a 233.