Codrin Ştefănescu şi Ionel Arsene i-au transmis urări lui Liviu Dragnea de ziua sa

Liviu Dragnea, fostul preşedinte al PSD, aflat în detenţie la penitenciarul Rahova, sărbătoreşte miercuri împlinirea vârstei de 58 de ani, ocazie cu care apropiaţii săi din partid, în frunte cu Codrin Ştefănescu şi Ionel Arsene, i-au transmis urări pe Facebook.

RomaniaTV.net
28 oct. 2020, 12:28
Codrin Ştefănescu şi Ionel Arsene i-au transmis urări lui Liviu Dragnea de ziua sa

„Prieten drag, îți doresc să fii, ca și până acum, stăpân pe destinul tău! Indiferent de loc și de moment, să fii puternic! Să te învrednicească Dumnezeu să treci cu bine peste această nedreaptă încercare! La mulți ani, Liviu!”, a transmis Ionel Arsene, pe pagina sa de Facebook.

„Astazi e ziua ta de naștere, Liviu! Îți doresc multa sanatate si multa putere, ca sa treci cu bine si prin aceasta cumplita încercare! Trebuie sa rezisti cu orice pret! Pentru ca te așteapta familia, prietenii si foarte mulți români care se gândesc mereu la tine!”, a scris și Codrin Ștefănescu.

Organizația PSD Teleorman a distribuit postarea lui Codrin Ştefănescu. Pe pagina oficială a partidului, până la această oră, nu a fost făcută nicio referire la ziua fostului preşedinte.

Citeşte şi: Tribunalul Bucureşti decide dacă Liviu Dragnea şi Carmen Dan vor fi anchetaţi în „dosarul 10 august”


loading...
Partenerii noștri