Tribunalul Bucureşti decide dacă Liviu Dragnea şi Carmen Dan vor fi anchetaţi în „dosarul 10 august”

Ioan Crăciuneanu, unul dintre protestatarii răniţi grav la protestele din 2018, a depus o contestație la Tribunalul București prin care sesizează faptul că Liviu Dragnea, fost șef al PSD, şi Carmen Dan, ministrul de Interne la data producerii faptelor, nu au fost puşi sub acuzare în acest caz.

RomaniaTV.net
28 oct. 2020, 06:57
Tribunalul Bucureşti decide dacă Liviu Dragnea şi Carmen Dan vor fi anchetaţi în „dosarul 10 august”

Ioan Crăciuneanu şi sora lui, avocata Lucia Crăciuneanu, au formulat contestaţie la Tribunalul Bucureşti împotriva deciziei DIICOT de clasare a dosarului 10 August, dar şi împotriva deciziei fostei şefe a DIICOT, Giorgiana Hosu, de a cere redeschiderea anchetei doar cu privire la foştii şefi ai Jandarmeriei, nu şi faţă de decidenţii politici, precum Liviu Dragnea şi Carmen Dan, scrie G4Media.

Cererea de redeschidere a anchetei 10 August, inclusiv cu privire la Carmen Dan şi Liviu Dragnea, are termen mâine la Tribunalul Bucureşti.

„Mi-a explodat o grenadă foarte aproape de picior. Mi-au intrat ceva chimicale în partea de jos a piciorului, care este uşor infectată şi schijele celelalte au tăiat pur şi simplu carnea”, a declarat Ioan Crăciuneanu pentru Digi24, la câteva zile după evenimentele din 10 august 2018.

Citeşte şi: Curtea de Apel reia dezbaterile în cazul Colectiv. Vor fi audiaţi angajaţii ISU condamnaţi în primă instanţă