Codruţ Marta, mâna dreaptă a lui Sorin Blejnar, nu mai locuia cu soţia VIDEO

Vecinii iau în calcul chiar şi uciderea lui Codruţ Marta, fostul şef de cabinet al lui Sorin Blejnar. Codruţ Marta a fost dat în urmărire naţională, dar evz.ro scria marţi că acesta ar fi fost răpit şi scos din ţară. În cazul dispariţiei lui au fost audiaţi mai mulţi apropiaţi ai lui Marta, printre care omul de afaceri Elan Schwartzenberg şi Sorin Blejnar, fostul său şef.

RomaniaTV.net
30 mai 2012, 12:02

Blocul din strada Vasile Conta are trei scări imense. Reporterii România TV au aflat imediat care este apartamentul în care locuieşte Codruţ Marta.

„Codruţ stă la etajul 3. Acolo unde e aerul ăla condiţionat. Vine mai rar aici. Nevasta lui nu ştiu ce să vă spun, că era cu altă doamnă. Ştiu că nu locuiau împreună”, a declarat femeia de serviciu din bloc.

Femeia nu minte. Pe listele de întreţinere e trecută o singură persoană în dreptul apartamentului cu numărul 70. Preşedintele blocului este îngrijorat de soarta vecinului.

„Nu este aici. Nu e nimeni, domnule. Nevastă-sa este în spital. De ce o caută pe ea? Că pe el nu-l găseşte! Sau nu vor să-l găsească! Sau o fi mort! O fi mierlit-o! Poţi să ştii ce e în ziua de astăzi? Ce interese? E o anchetă mai groasă, nu e aşa uşoară. de siguranţă naţională”, spune administratorul.

Codruţ Marta este dat în urmărire naţională, ca persoană dispărută, după ce soţia sa a reclamat ca a plecat de acasă pe 21 mai.

Prietenii săi, Elan Schwartzenberg şi Sorin Blejnar au fost întrebaţi de procurori dacă au informaţii despre Marta.

Schwartzenberg a declarat că îl cunoaşte de 10 ani. De altfel, maşina patronului de la Realitatea Media a fost văzută acasă la Sorin Blejnar, chiar în ziua în care cei doi au fost audiaţi. Codruţ Marta este cercetat penal de DNA, alături de Sorin Blejnar, într-un dosar de contrabandă cu petrol.