Codruța Began, mărturisiri sincere după eliminarea de la Survivor: „Eram pusă la zid pentru lucruri minore!”

După ce a fost nominalizată de patru ori pentru eliminare, Codruța Began a părăsit în cele din urmă competiția de la Pro TV. Fosta concurentă de la Survivor a vorbit deschis despre cele mai dificile momente din Republica Dominicană.

23 feb. 2023, 15:57
Codruța Began, mărturisiri sincere după eliminarea de la Survivor: „Eram pusă la zid pentru lucruri minore!”

Codruța Began a fost eliminată de la Survivor România. Concurenta a făcut parte din echipa Războincilor și de-a lungul competiției din Republica Dominicană, aceasta a avut numeroase conflicte și certuri cu colegii de echipă.

Citiți și: Discuții aprinse la Survivor România, după ce Războinicii au mai pierdut un coechipier: „Ne-am fi bucurat și mai mult să fi plecat de la ei”

Într-un interviu pentru ciao.ro, aceasta a vorbit deschis despre tensiunile pe care le-a avut cu ceilalți concurenți, dar și despre cele mai dificile momente cu care s-a confruntat în competiție.

„Mă așteptam de fiecare dată să fiu nominalizată. Chiar dacă plecam fără emoții spre Consiliu, sentimentul  de teamă exista acolo. Intram cu încredere în Consiliu, dar când domnul Dan îți pronunță numele, emoțiile se amplifică. Atmosfera din sală este una apăsătoare și stresantă. Trebuie să știi să-ți stăpânești emoțiile și să-ți găsești cuvintele potrivite.

La prima nominalizare eram foarte sigură pe mine și aveam încredere în public, considerând că nu există termen de comparație între mine și Maria, așa că atunci mă așteptam să rămân în show. Cred că am trecut cu brio de trei ori, iar a patra oară îmi doream să plec, nici nu am insistat să mă apăr și să mi păstrez șederea în concurs”, a spus Codruța.

Codruța Began: „Cele mai grele momente erau cele în care eram pusă la zid”

În cele cinci săptămâni petrecute în jungla din Republica Dominicană, fosta concurentă de la Survivor povestește cum era tratată de colegii ei, despre care spune că o acuzat pe nedrept, de cele mai multe ori.

De asemenea, Codruța Began a dezvăluit și numele celei care a surprins-o plăcut și despre care crede că va ajunge foarte departe în concurs. Chiar dacă a avut divergențe cu colegii săi, Codruța spune că nu are resentimente și va ține legătura cu majoritatea dintre ei.

„Din exterior, poate părea că eu eram certăreața, dar niciodată nu începeam sau provocam. Ci, efectiv, după cum ar spune Răzvan, eram pusă la zid pentru lucruri minore, din punctul meu de vedere, sau pentru ca echipa să evite să-și asume lucruri. Aveau nevoie de un țap ispășitor și dădeau în mine cu acuzațiile aproape ilare.

Când am căzut pe traseu, am rămas accidentată. Chiar și acum trebuie să merg să fac investigații. A fost dureros, dar am vrut să lupt până la capăt. În rest, foamea am suportat-o foarte bine, condițiile de trai de asemenea. Ce a mai fost greu, zilele în care aveam liber și mintea o lua razna, mai ales dorul de casă.

Andreea Moromete m-a surprins cel mai plăcut. Când am văzut-o la Măruță în competiție mi s-a părut foarte banală și fără șanse, dar după ce s-a întors din Exil, a revenit ca o leoaică înrăită și a evoluat foarte frumos.

Poate, din exterior, după cum vedeam pe grupuri, existau comentarii răutăcioasă, ea a evoluat foarte mult și frumos, iar din discuțiile pe care le-am avut cu ea, s-a transformat într-o domnișoară puternică și frumoasă. O văd cât mai departe și mi-aș dori asta pentru ea.

De ținut legătura, cred că voi vorbi cu majoritatea. Certurile, strategiile și discuțiile, cred că le vom depăși. La anumite ocazii și când va fi nevoie, ne vom vedea cu toții, ne vom vizita când vom avea ocazia. Nu am rămas cu resentiment față de cineva. Viața va face o selecție, cum fiecare are anumite valori.

Mi-am strâns familia în brațe, soțul și copilul cărora le-am lipsit lipsa atât de tare. Vreau să petrec cât mai mult timp de calitate cu ei”, a mărturisit Codruța despre experința din Dominicană.

Citiți și: Conflict uriaș în cadrul Survivor România. Kamara și DOC, replici acide: „Să nu pomenești de copilul meu în viața ta!”