Mădălina, soția lui Nosfe de la Șatra Benz, mesaj cutremurător după moartea artistului: „Nu se va mai naște în lumea asta alt suflet ca al tău. Te-au iubit atât de mulți oameni”

Industria muzicală românească e în doliu. A murit Nosfe, membru și fondator al trupei Șatra Benz, la vârsta de 37 de ani.

17 oct. 2022, 10:04
Mădălina, soția lui Nosfe de la Șatra Benz, mesaj cutremurător după moartea artistului: „Nu se va mai naște în lumea asta alt suflet ca al tău. Te-au iubit atât de mulți oameni”

Potrivit primelor informații, Nosfe și-ar fi pierdut viața în urma unui infarct. A lăsat în urmă o soție îndurerată și o fiică de doar șapte ani.

Șocul e uriaș în familia lui. Nici soția și nici rudele nu vor să accepte că Nosfe nu mai e în viață. Mădălina Crețan, soția artistului, a lăsat un mesaj extrem de emoționant pe rețelele sociale pentru tatăl copilului ei.

„Nu se va mai naște în lumea asta alt suflet ca al tău… Te-au iubit atât de mulți oameni și n-ai înțeles o secundă ce om mare ai fost și ce suflete pustiite ai lăsat aici…”, a fost mesajul postat de Mădălina Crețan.

După ce a fost declarat decesul artistului, autoritățile au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Soția e cea care a sunat la 112, după ce l-a găsit căzut în imobilul de domiciliu. La fața locului au ajuns oamenii legii și un echipaj medical care a constatat decesul.

”La data de 16 octombrie, în jurul orei 3:26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești și nu mai reacționează.

Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani.

De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv.

S-a relaționat cu medicul legist, care s-a deplasat la fața locului, iar după examinarea medico legală externă, trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei. Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în cauză fiind deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, a transmis Inspectoratul de Poliție printr-un comunicat.

Citește și Vestea că NOSFE a murit a venit ca un șoc pentru showbiz-ul românesc

Citește și Trupa Şatra Benz anunţă motivul morţii lui Nosfe: „Vă rugăm să nu mai răspândiți informații false”