Coincidenţă stranie la Iaşi. Bunicul fetiţei omorâte în curte de un TIR a decedat la câteva sute de metri distanţă, într-un accident

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a murit marţi, la Iaşi, după ce a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și s-a izbit în plin într-un stâlp. Coincidenţă stranie, acesta era bunicul fetiței de 3 ani care a fost omorâtă de un TIR scăpat de sub control chiar în propria curte.

06 oct. 2020, 12:20
Coincidenţă stranie la Iaşi. Bunicul fetiţei omorâte în curte de un TIR a decedat la câteva sute de metri distanţă, într-un accident

Bărbatul conducea un autoturism marca Matiz, iar în dreptul supermarketului Lidl din zona Bucium a pierdut controlul volanului, a doborât un indicator rutier, iar într-un final s-a izbit în plin de un stâlp. Martorii au sunat la 112 și au cerut ajutor. Imediat un echipaj medical a ajuns la fața locului. Medicii l-au găsit pe șofer în stop cardio-respirator. Imediat au început manevrele de resuscitare, însă, din păcate, medicii nu au putut decât să declare decesul.

Citeşte şi Accident ÎNFIORĂTOR în Galaţi. Şapte victime, după ce trei maşini s-au ciocnit violent

Potrivit bzi.ro, bărbatul care a murit în accidentul de ieri era bunicul fetiței ucise de un șofer de TIR la câteva sute de metri distanță. Pe data de 8 septembrie, un TIR scăpat de sub control a distrus gardul unei proprietăți și s-a oprit într-o vilă din zona Bucium. În urma accidentului, o fetiță în vârstă de 3 ani și șoferul TIR-ului în vârstă de 55 de ani au decedat. TIR-ul, care era condus de un șofer din Constanța, circula dinspre Vaslui către Iași. Într-o curbă, acesta a intrat în balans, vagonul metalic pe care îl transporta a sărit, iar capul tractor a rupt o țeavă de gaz, a rupt două garduri și s-a oprit într-o casă.

Medicii au găsit o copilă de doar 3 ani în stop cardio-respirator. Leziunile pe care le-a suferit au fost practic incompatibile cu viața, iar în cele din urmă au fost nevoiți să declare decesul. Medicii nu au putut face nimic nici pentru șoferul TIR-ului. Acesta a fost practic strivit în urma impactului.