Accident ÎNFIORĂTOR în Galaţi. Şapte victime, după ce trei maşini s-au ciocnit violent

Scene de coşmar, în urma unui accident produs între localităţile Matca şi Valea Mărului din judeţul Galaţi. Şapte persoane au fost rănite, după ce trei maşini s-au ciocnit violent, marţi, pe drumul judeţean 251.

RomaniaTV.net
06 oct. 2020, 06:11

Forţele Secţiei de pompieri Tecuci şi ale SAJ au intervenit pe DJ251 între Matca şi Valea Mărului, pentru un accident rutier soldat cu 7 victime.

„Din primele informaţii, la ora 06.30 un autoturism VW Caddy cu 5 persoane circula regulamentar, când a acroşat un tractor cu cisternă nesemnalizate, parcate pe marginea drumului. După impactul cu cisterna, autoturismul a ricoşat pe contrasens şi a fost lovit în plin de o autoutilitară Iveco Daily în care erau două persoane”, au precizat reprezentanţii ISU Galaţi.

foto: Facebook Pro Lider FM

La faţa locului a intervenit o autospecială de stingere, o ambulanţă SMURD de la Sectia de pompieri Tecuci şi mai multe ambulanţe SAJ. Toate victimele au fost transportate la Spitalul Municipal Tecuci.

„Dintre cei 3 bărbaţi şi 5 femei care au suferit contuzii toracice şi de membre inferioare, dar sunt stabili hemodinamic, şoferul în vârstă de 42 ani din VW este grav rănit, din cauza unei fracturi de bazin”, conform ISU Galaţi.

Poliţiştii din Galaţi fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. În caz va fi deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Unul dintre cele mai scumpe accidente din istorie. Un Porsche 911, un Bugatti Chiron şi un Mercedes-Benz Clasa C, distruse