Cojoc,fotbalistul înjunghiat: Am fost nevoit să îmi apăr fraţii, am fost rănit şi am ajuns la spital

Fundaşul dreapta al echipei Oţelul, Samoel Cojoc, a declarat, joi, pentru site-ul oficial al grupării gălăţene, după ce a fost implicat într-un incident în urma căruia a ajuns la spital, că a fost nevoit să îşi apere fraţii în urma unui scandal iscat din senin.

06 iun. 2013, 12:00
Cojoc,fotbalistul înjunghiat: Am fost nevoit să îmi apăr fraţii, am fost rănit şi am ajuns la spital

„Zilele trecute, în timp ce mă aflam împreună cu câţiva membri ai familiei mele, am fost victima unui incident pe care îl regret foarte mult. Este vorba despre un incident iscat din senin, am fost nevoit să-mi apăr fraţii, am fost rănit şi am ajuns la spital. Pe această cale, vreau să le transmit suporterilor FC Oţelul Galaţi că mi-am revenit şi că sunt nerăbdător să încep pregătirile pentru sezonul 2013-2014. Am ales această cale de comunicare pentru a avea linişte în cele câteva zile de vacanţă rămase până la începerea pregătirilor şi am încredere că organele abilitate care cercetează cazul vor stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul. Anunţ totodată că activitatea sportivă nu-mi va fi afectată. Vă mulţumesc pentru susţinere”, a spus Cojoc, pentru sursa citată, potrivit Mediafax.

Fotbalistul echipei Oţelul Galaţi, Samuel Cojoc, în vârstă de 23 de ani, află internat la Spitalul Judeţean Galaţi, după ce a fost înjunghiat în abdomen, în noaptea de luni spre marţi. Samuel Cojoc ar fi avut un conflict cu alte două persoane într-un cartier din Galaţi.