Colaborarea anului, Alex Velea și Adrian Minune au scos prima piesă împreună, „Tu ai vrea să fiu eu” VIDEO

Alex Velea și Adrian Minune au scos prima piesă împreună, "Tu ai vrea să fiu eu". Tinerii talentați din echipa Golden Gang apar în cel mai nou videoclip lansat pe YouTube.

01 oct. 2021, 16:44
Colaborarea anului, Alex Velea și Adrian Minune au scos prima piesă împreună, „Tu ai vrea să fiu eu” VIDEO

Alex Velea

și Adrian Minune au scos prima colaborare muzicală împreună, piesa se numește „Tu ai vrea să fiu eu”. În clipul lansat pe YouTube apar și tinerii artiști talentați din echipa Golden Gang.

Băieții de la Golden Gang au parte de un succes uriaș, după ce au cântat cu maneliști celebri precum Costel Biju, Florin Salam, dar și Jador.

Piesa „Tu ai vrea să fiu eu” a fost postată pe contul de socializare Golden Boy Society, acolo unde au adunat peste 150.000 de vizualizări în mai puțin de 24 de ore de la lansare.

Alex Velea i-a invitat să apară în videoclip pe artiștii de la Golden Gang, iar ca soliști, alături de soțul Antoniei și Adrian Minune cântă și Zannidache, Raschid, A.U și Jon Băiat Bun.

”Vă mulțumim pentru susținere! Multă dragoste pentru toți cei care ne ascultați muzica!”, au scris cei de la Golden Boy Society pe rețelele de socializare.
După ce în ultimul an mai mulți artiști din România au lansat numeroase piese alături de nume mari din lumea manelelor, fanii de trapanele se pot bucura de noua colaborare, asta deoarece Alex Velea împreună cu Golden Gang au lansat un nou hit alături de Adrian Minune.

Alex Velea a cerut-o pe Antonia. Cum arată inelul: „A zis “Da”! Te iubesc până dincolo de moarte”

Alex Velea

a cerut-o pe Antonia. Momentul mult aşteptat a sosit. Artistul şi-a cerut iubita în căsătorie, după o lungă aşteptare. La câteva luni, după ce cântăreaţa şi-a încheiat divorţul de italian, Velea a surprins-o pe mama copiilor cu un inel cu diamante.

Vestea cea bună a fost anunţată pe reţelele de socializare, postând o imagine cu Antonia, fiind extrem de bucuroasă şi emoţionată, iar alături, un mesaj care îi va ajunge direct la suflet. „A zis “Da”! Esti focul din inima mea! Te iubesc pana dincolo de moarte!!!„, este mesajul postat de Alex Velea pe pagina sa de Facebook.

Alex Velea și-a tatuat chipul Antoniei

Alex Velea are un nou tatuaj pe corp. Artistul s-a lăudat cu noua „achiziție”, care reprezintă chipul partenerei sale, Antonia. Cei doi amorezi, deși s-au cam retras din lumina reflectoarelor, atunci când fac un lucru important pentru ei și iubirea lor, imediat iese totul la iveală.

Desenul înfățișează chipul Antoniei pe toată partea de jos a piciorului drept al lui Alex Velea, asta după ce și artista a făcut același lucru. Astfel, cum camerele de filmat au capturat totul, cântărețul nu s-a sfiit să și spună câteva vorbe despre tatuaj. Bineînînțeles, totul a fost doar o glumă, căci pe chipul lui Alex Velea se vede toată dragostea pe care i-o poartă celei care l-a făcut tată de două ori

„Aici e Antonia! Și dacă-mi las părul mare îi pot face mustață”, a spus în glumă Alex Velea, în timp ce-și etala noul tatuaj realizat pe piciorul drept.