COLECTIV. Administraţia Cimitirelor a primit solicitări pentru a asigura 9 locuri de veci pentru victime

Administrația Cimitirelor și Crematoriilor Umane a primit solicitări pentru a asigura nouă locuri de veci pentru victimele incendiului din clubul Colectiv, a precizat Serviciul pentru Relația cu Mass-Media al Primăriei Capitalei.

03 nov. 2015, 20:10
COLECTIV. Administraţia Cimitirelor a primit solicitări pentru a asigura 9 locuri de veci pentru victime

Până la data prezentei, Administrația Cimitirelor și Crematoriilor Umane a primit solicitări pentru a asigura nouă locuri de veci pentru victimele incendiului din clubul Colectiv. Astfel, au fost atribuite: un loc în Cimitirul Vest, un loc în Cimitirul Bellu, un loc în Cimitirul Ghencea, trei locuri în Cimitirul Iancu Nou, un loc în Cimitirul Izvorul nou, un loc în Cimitirul Tudor Vladimirescu și un loc în Cimitirul Metalurgiei”, au declarat, pentru Agerpres, reprezentanţii Serviciului pentru Relația cu Mass-Media al Primăriei Capitalei.

Citeşte şi Patronii clubului Colectiv au fost ARESTAŢI PREVENTIV

Primăria Municipiului București a anunțat încă de sâmbăta trecută că va asigura locurile de veci și va suporta cheltuielile de înmormântare pentru victimele incendiului de la clubul Colectiv.

Citeşte şi INCENDIU COLECTIV. Patron: Clubul NU avea ASIGURARE. Cum ar fi putut scăpa cei de pe scenă şi din faţa ei

„Prin dispoziția primarului general se asigură, la solicitarea familiilor victimelor accidentului, locuri de veci gratuite și se suportă cheltuielile de înmormântare. Solicitările se primesc la nr. tel. 0800.800.868”, preciza un comunicat al Municipalității.

Citeşte şi Nereguli în mai multe cluburi din ţară. Vezi ce s-a descoperit în urma controalelor