Colegii Luizei, revoltaţi după audierea la Poliţie: Îşi bat joc. În loc să caute fetele, ne întreabă cu ce se îmbrăca şi pe unde ieşea

Colegele Luizei Melencu au fost citate pentru a fi audiate la Poliția din Craiova. Procurorii vor să afle ce a făcut fata înainte și în ziua dispariției. Mama și bunicul Luizei au venit și ei la IPJ Dolj pentru a le susține pe fete. Una dintre colegele Luizei îi acuză pe anchetatori că pierd timpul cu aceste audieri în loc să o caute pe fată, despre care spune că e în viaţă.

RomaniaTV.net
16 oct. 2019, 07:02
Colegii Luizei, revoltaţi după audierea la Poliţie: Îşi bat joc. În loc să caute fetele, ne întreabă cu ce se îmbrăca şi pe unde ieşea

Colega Luizei Melencu rupe tăcerea după ce a fost audiată la Poliţie. Fata a fost audiată, miercuri, pentru a doua oară de anchetatori. Ea spune că oamenii legii pierd timpul și bat pasul pe loc cu ancheta în locul să o caute pe Luiza, despre care este convinsă că este în viață.

„Vor să lungească cazul cu mult. În loc să caute fetele, ei stau să ne întrebe cu ce se îmbrăca şi pe unde ieşeam. Nu văd care-i rostul (…) M-a intrebat cand am vb ultima data cu ea. Le-am spus că cu 4 zile inainte, daca avea prieten, cu cine stătea in camin. Mi-au pus aceleaşi întrebari ca de obicei. Au vrut să ştie pe unde ieşeam, cu ce se îmbrăca. Nu vad care-i rostul, grupul de prieteni, nimic altceva, nimic important. (…) Nu cred că este moarta, in niciun caz. Îşi bat joc de cazul asta în ultimul hal. În loc sa caute fetele, cauta probe care se plantează. Îşi bat joc de cazul asta”, a declarat o colegă de-ale Luizei Melencu. 

La audieri ar trebui să ajungă şi colegii Alexandrei Măceşanu. Familia Alexandrei Măceşanu a cerut şi audierea iubitului fetei. Avocatul Aurel Moldovan a depus o cerere în acest sens la DIICOT.

Tânărul trebuia să se întâlnească cu Alexandra la liceu în ziua dispariției, însă nu s-au mai întâlnit pentru că Gheorghe Dincă a răpit-o. Iubitul a vorbit la România TV despre dispariţia Alexandrei.

„Probail vor să afle cum a fost în ziua aceea. Urma să mă întâlnesc cu ea şi probail vor să afle ce urma să se întâmple în ziua aceea. Am vorbit cu ea doar atunci când a zis să ne vedem. Nu m-au anunţat că urmează să fiu audiat. (Dacă mă vor chema … n.red.) mă voi prezenta. Nu cred că este moartă, nimeni nu crede. (Crezi că Dincă a dus-o undeva î străinătate? n.red.) Orice este posibil”, a declarat iubitul Alexandrei la România TV.

Prima zi de şcoală, fără Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu. Rudele Luizei au mers la liceu la care învăţa fata