Colegii Roxanei, femeia ucisă de rechin în Egipt, sunt în stare de șoc. „O profesionistă, era sufletistă, o fire energică și sportivă”

Colegii femeii ucise de rechin în Egipt, de la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Suceava, au avut o primă reacție după moartea acesteia.

04 iul. 2022, 23:42
Colegii Roxanei, femeia ucisă de rechin în Egipt, sunt în stare de șoc. „O profesionistă, era sufletistă, o fire energică și sportivă”

Roxana Alina Donisan, în vârstă de 44 de ani, a murit în timp ce înota în Marea Roșie, în stațiunea Hurghada din Egipt. Colegii femeii sunt încă șocați de trecerea ei în neființă.

Colegii Roxanei Alina Donisan, suceveanca ucisă de un rechin în timp ce înota în Marea Roșie, în stațiunea Hurghada, din Egipt, s-au declarat șocați de moartea cumplită a colegei lor, pe care o știau plecată în vacanță.

„Este o tragedie ceea ce s-a întâmplat, toți colegii sunt în stare de șoc. A fost o profesionistă, care se implica în toate activitățile serviciului. Era sufletistă, o fire energică și sportivă, iubea patinajul și apa, a fost dată de către părinți la înot încă de la 4 ani. Era foarte credincioasă, sociabilă și veselă, se făcea plăcută imediat”, au transmis colegii Roxanei, de la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Suceava.

Roxana Donisan lucra la Finanțe din aprilie 2008, angajată în urma unui concurs. În prezent lucra la Serviciul colectare și executare silită persoane juridice. Roxana Alina Donisan abia împlinise 44 de ani în data de 16 iunie.

Noi detalii dramatice legate de românca ucisă de rechin în Egipt. Mama Roxanei: „Fusese să facă ultimul curs de înot. Era foarte grijulie, știa că stăm cu grijă și ne suna mereu”

Părinții Roxanei au dezvăluit cum au aflat de moartea cumplită a fetei lor, care plecase în vacanță să se relaxeze.

Mama Roxanei a povestit, cu ochii în lacrimi, că fiica ei era foarte pasionată de scufundări și se antrenase cu un instructor. A făcut ultimul curs de înot duminică, înainte să revină în țară.

„Azi trebuia să se întoarcă şi ieri, duminică, a fost să facă ultimul înot. Am văzut la televizor şi mi-a sărit inima din loc”, a povestit mama Roxanei. A apelat la o vecină cu telefon performant pentru a o apela pe Roxana, însă nu a răspuns și s-a gândit că poate nu și-a luat telefonul cu ea pe plajă.

„Era foarte grijulie, ştia că stăm cu grijă, ne suna”, a mai spus mama Roxanei, care a mai precizat că fiica ei era o persoană credincioasă și „mergea la biserică duminică de duminică”.

Roxana călătorea singură și se afla pentru a treia oară în Egipt. A prins o ofertă de ultim moment la același hotel la care mai fusese.

„Acum momentul fatidic, nu am nicio informație, cum a fost, cum a decurs. Am aflat de la știri că o româncă a murit mâncată de rechin, apoi, după două ore, că are 40 de ani. A venit apoi poliția să ne ia date personale, probabil și să mă înștiințeze că va lua legătura consulul din Egipt. Era vorba de fata noastră. Certificarea a fost în momentul când consulul a luat legătura și a confirmat că este fata noastră și că este la spital, dar nu mai e în viață.

Să pic de pe scaun, stăteam la masă și vorbeam la telefon. Soția a avut o presimțire rea de cum a văzut informația pe TV, lucru care s-a confirmat. Fiind duminică și personalul fiind liber, la societatea de turism, la urgențe a răspuns, mi-a confirmat și domnișoara aia. Discuțiile au durat până la 22.00, după care nu am putut dormi toată noaptea”, a povestit tatăl româncei.

 


loading...