Colegul lui Gigi Becali de închisoare face mărturii INCREDIBILE: Eram încuiaţi când trecea el VIDEO

Sute de mii de euro, mingi, treninguri – sunt câteva investiţii făcute de Gigi Becali în închisoare, potrivit mărturiei unuia dintre colegii lui de la Jilava. În jumătatea de an petrecută la Jilava, Becali a jucat rolul binefăcatorului, unde ar fi plătit în egală măsură puşcariaşi şi angajaţi ai penitenciarului.

06 nov. 2013, 19:33
Colegul lui Gigi Becali de închisoare face mărturii INCREDIBILE: Eram încuiaţi când trecea el VIDEO

Un coleg de închisoare de-al lui Gigi Becali a făcut declaraţii uluitoare, în exclusivitate pentru România TV. Bărbatul a declarat că latifundiarul a făcut sponsorizări după gratii şi că investiţiile milionarului din Pipera au fost atât de eficiente, încât au alungat şi mormolocii din apa de băut.

„Gigi Becali era un om foarte popular. A doua zi a făcut o donaţie de 200 de mingi pentru că a văzut că ne jucam cu o minge foarte jerpelită. Ne-a mai dat nişte echipamente… tricouri, treninguri, multe foarte multe. A ajutat foarte mulţi deţinuţi. Apa de la Penitenciarul Jilava era plină de mormoloci. După ce a venit Gigi Becali apa a început să curgă ca la robinet, curat lacrimă. Am aflat că a alocat el undeva la 200-300.000 mii de euro. Nu a făcut numai pentru el la secţie. Recipientele în care se dădea mâncare erau vechi unele de 20 de ani. Imediat s-au adus unele de inox, pornit de la el. A contribuit la o capelă care era pe o anumită secţie. A contribuit pentru refacerea bisericii. La ieşirea din penitenciar scria că Gigi Becali alocă nu ştiu câte porţii de fasole şi de cârnaţi deţinuţilor. A ajutat cel puţin 50 de oameni cu bani. Mie mi-a dat vreo 400 de euro pentru că a văzut că sunt un băiat cuminte”, a spus colegul lui Becali.

Citeşte şi: Gigi Becali, COPLEŞIT de emoţie. Cum a reacţionat când soţia i-a arătat fotografii cu cei dragi

Gigi Becali nu mânca niciodată mâncarea ce ni se dădea în închisoare, ba chiar se mira ce mâncare ne dă. Problema cea mai mare era personalul penitenciarului. Ieşea la vizită cu brigada de mascaţi după el… patru, cinci, şapte. Îl păzeau de deţinuţi să nu dea noroc cu el, să nu-l bage în seamă. El nu ieşea în curte pe unde trebuia să iasă un deţinut. L-am invitat la tenis de picior şi s-a supărat foarte rău că nu l-au lăsat. El voia să fie popular, să fie la comun. La câte a făcut acolo într-un timp foarte scurt, conducerea putea să treacă cu vedere aia cu cartela. La curtea de aer eram 500 de deţinuţi. Ne băgau forţat pe secţie ca să nu ne vadă. Eram încuiaţi când trecea el. Era supărat că nu poate să vorbească cu noi. El avea o curte foarte mică, cu gard de tablă”, a declarat colegul de închisoare pentru România TV.

„Când îl ducea la instanţă, îl ducea cu un microbuz… inuman. El mereu era special. Pe el nu-l băga cu noi. Era abătut, necăjit. A albit foarte repede, avea cearcăne. Noaptea cred că nu doarme”, a mai spus fostul deţinut.

Gigi Becali a fost mutat săptămâna trecută la Penitenciarul Poarta Albă, de la Jilava. El rămâne cu regim de detenţie semideschis şi nu se bucură de niciun privilegiu în închisoare.

Citeşte şi: PALATUL lui Gigi Becali lăsat în PARAGINĂ. Impresionanta clădire şi-a pierdut frumuseţea de altă dată VIDEO