Gigi Becali, COPLEŞIT de emoţie. Cum a reacţionat când soţia i-a arătat fotografii cu cei dragi

Gigi Becali a ispăşit cinci luni din pedeapsa de trei ani şi şase luni de închisoare, iar săptămâna trecută şi-a văzut pentru prima oară soţia. Luminiţa Becali i-a dus omului de afaceri fotografii recente cu cei dragi, iar Gigi Becali a fost copleşit de emoţie.

RomaniaTV.net
04 nov. 2013, 09:14
Gigi Becali, COPLEŞIT de emoţie. Cum a reacţionat când soţia i-a arătat fotografii cu cei dragi

După ce vreme de cinci luni le-a interzis soţiei şi mamei sale să-l viziteze la închisoare, după mutarea la Penitenciarul Poarta Albă Gigi Becali i-a permis soţiei să vină să-l vadă, iar aceasta i-a adus mai multe fotografii cu membrii familiei. Cele pe care Becali a vrut cel mai mult să le vadă au fost cele de la majoratul fiicei sale Teodora.

La vederea imaginilor, Gigi Becali nu şi-a putut stăpâni lacrimile şi a sărutat fotografiile.

Cel mai tare l-au emoţionat pozele de la majoratul Teodorei, din 7 august, la care a dorit să ajungă, dar nu a primit aprobarea instanţei, dar şi cele cu mama sa, Alexandrina.

Bunătăţi pentru Becali

Pe lângă fotografii, Luminiţa Becali i-a dus soţului ei şi mai multe bunătăţi, la loc de cinste fiind brânza şi caşul din lapte de oaie.

Gigi Becali a fost mutat săptămâna trecută la Penitenciarul Poarta Albă, de la Jilava. El rămâne cu regim de detenţie semideschis şi nu se bucură de niciun privilegiu în închisoare. „Becali nu face notă discordantă faţă de alţi deţinuţi. El are acelaşi regim ca toţi ceilalţi. Câţi colegi are în celulă? Nu cred că asta reprezintă interes public. El a avut parte de două vizite de când a ajuns la noi şi, potrivit regulamentului, mai poate beneficia de încă patru pentru luna noiembrie”, a declarat, pentru Replica, Gabriel Botezan, purtătorul de cuvânt al închisorii, citat de libertatea.ro.