PALATUL lui Gigi Becali lăsat în PARAGINĂ. Impresionanta clădire şi-a pierdut frumuseţea de altă dată VIDEO

Clădirea monument-istoric pentru amenajarea căreia Gigi Becali a cheltuit milioane de euro pare acum părăsită. La mai bine de cinci luni de când omul de afaceri a ajuns după gratii, Palatul latifundiarului a fost lăsat în paragină.

03 nov. 2013, 09:30
PALATUL lui Gigi Becali lăsat în PARAGINĂ. Impresionanta clădire şi-a pierdut frumuseţea de altă dată VIDEO

Palatul lui Gigi Becali, situat în centrul Capitalei stă neîngrijit, informează România TV. Mândria de altădată a omului de afaceri are acum curtea necurăţată de frunze, iar porţile palatului sunt închise cu lanţ.

Fără Gigi Becali, palatul său începe să sufere. Chiar şi aurul de pe porţi şi de pe clădire, cu care omul de afaceri se mândrea în trecut, dă semne că se deteriorează. „Mă mândresc că oamenii din toată ţara vin în vizită şi nu merg la Casa Poporului. Vin să viziteze palatul lui Becali. Este pentru mine o onoare„, declara Gigi Becali în luna aprilie 2013.

Latifundiarul a plătit o sumă colosală pentru palatul său: 7,5 milioane de euro acum mai bine de şase ani. A mai investit încă un milion şi jumătate de euro pentru a-l renova, dar nu a putut face multe schimbări. Clădirea este monument istoric.

Acum faţada şi-a pierdut strălucirea, curtea este tot timpul închisă, iar covorul roşu pe care Gigi Becali se plimbă zilnic este neîngrijit.

Gigi Becali a fost transferat pe 30 octombrie la penitenciarul de la Poarta Albă. Acesta stă în celulă cu alţi 19 deţinuţi. Latifundiarul şi-a cerut transferul după ce a fost sancţionat de conducerea închisorii Jilava, pentru că a folosit cartela unui deţinut pentru a da un telefon.

CITEŞTEŞI: Gigi Becali ar putea fi din nou un om liber. Cum ar putea fi eliberat