Colet suspect la Ministerul Transporturilor. Anunţul SRI după ce a trimis pirotehniştii să intervină

O persoană a sunat marţi la 112, cu privire la un geamantan suspect găsit în curtea Ministerului Transporturilor. Temându-se că ar fi vorba de un dispozitiv exploziv, la faţa locului a fost trimisă o echipă de pirotehnişti.

RomaniaTV.net
06 oct. 2020, 08:50
Colet suspect la Ministerul Transporturilor. Anunţul SRI după ce a trimis pirotehniştii să intervină

UPDATE: Cercetările efectuate de pirotehnişti în curtea Ministerului Transporturilor s-au încheiat. Ameninţarea privind un bagaj suspect a fost infirmată, a anunţat SRI, conform Agerpres.

O echipă pirotehnică a Serviciului Român de Informații a ajuns în perimetrul respectiv şi se întreprind măsurile specifice pentru astfel de situaţii.

Astăzi, în jurul orei 11.00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că în zona porții de acces spre clădirea, Ministerului Transporturilor se află abandonată o geantă. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 3 Poliție, precum și ai Brigăzii Rutiere, care au dispus restricționarea traficului pietonal și rutier în zonă. Colegii din cadrul Serviciului Pirotehnic al SIAS, efectuează verificări„, a transmis şi Poliţia Capitalei.