Combinaţie la care nu te-ai fi gândit! Te scapă de bolile de inimă şi diabet

Acest remediu popular se spune că ajută la tratarea bolilor de inimă, a hipertensiunii arteriale și a diabetului zaharat. Este ușor de făcut și nu necesită mult timp, de aceea, îl poți prepara chiar tu acasă.

RomaniaTV.net
20 apr. 2016, 14:11
Combinaţie la care nu te-ai fi gândit! Te scapă de bolile de inimă şi diabet

Acest remediu natural are la bază două ingrediente pe care le ai chiar în bucătărie: ceapă și vin roșu. Acestea două, combinate, ajută la reducerea nivelului de colesterol rău din sânge și înmoaie vasele de sânge.

Beneficiile cepei:

Ceapa este o foarte bună sursă de vitamine precum B6 și C, dar și de minerale cum sunt calciul, cromul, biotina și fibre dietetice. În plus, conține cantități mari de acid folic și vitaminele B1 și K.

Studiile au arătat că ceapa conține un compus care subțiază sângele, scade nivelul colesterolului rău, crește nivelul colesterolului LHD, luptă împotriva astmului, a bronșitei cronice, a febrei, diabetului, aterosclerozei și infecțiilor. Quercitina, compusul din ceapă, are proprietăți antiinflamatorii, antibiotice și antivirale. În plus, este un sedativ și se crede că ar avea și proprietăți anti-cancerigene.

Citeşte şi  Top 10 leacuri detoxifiante. Iată ce plante ajută la eliminarea toxinelor din organism

Beneficiile vinului roșu:Vinul roșu, băut cu moderație, este de asemenea bun pentru sănătatea inimii. Antioxidanții care se găsesc în vin ajută la prevenirea bolilor de inimă prin creșterea nivelului de colesterol bun și protejarea arterele de la deteriorare.

Studiile au arătat că vinul roșu reduce riscul de a dezvolta boli cardiovasculare deoarece scade nivelul colesterolului rău, datorită resveratrolului și a altor antioxidanți care se găsesc în vin. În plus, a fost demonstrat că resveratrolul ne protejează de dezvoltarea bolii Alzheimer și de demență.

În ultimii ani, acest remediu a devenit foarte popular în China. În plus, se spune că ajută la îmbunătățirea vederii la persoanele în vârstă și că are proprietăți anti-îmbătrânire și anti-cancerigene.

Citeşte şi  Cele mai bune ceaiuri pentru ficat şi bilă

Cum prepari acest remediu:

Ingrediente:

– 750 ml de vin roșu

– 1 ceapă de mărime medie

Mod de preparare:

Cureți ceapa și o tai în bucăți mici. Apoi o pui într-un borcan de sticlă și torni vinul peste ea, pentru a o acoperi. Strângi capacul și îl lași timp de 7 zile într-un loc răcoros și întunecat la macerat. Apoi, îl strecori și pui lichidul într-o sticlă. Se bea câte 20-50 ml pe zi.

Citeşte şi  Soluţii naturale care „curăţă” arterele

Sfaturi:

– Poți mânca ceapă.

– Poți bea suc de ceapă, combinat cu puțin vin roșu.

Atenție:

– Nu trebuie să bei această băutură dacă ai probleme cu stomacul sau ficatul;- Încetează să-l mai bei dacă apar durerile de stomac;- Consultă un medic înainte de a lua acest remediu.

Dacă sistemul tău imunitar scârţâie, prepară-ţi această INFUZIE UIMITOARE pentru un organism puternic şi sănătos.