Comisar şef din cadrul Serviciului Permise şi Înmatriculări Galaţi, reţinut de DNA pentru luare de mită

Mitică Petcu, comisar-şef în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) Galaţi, a fost reţinut, vineri, de procurorii anticorupţie pentru luare de mită.

RomaniaTV.net
13 mart. 2020, 18:37
Comisar şef din cadrul Serviciului Permise şi Înmatriculări Galaţi, reţinut de DNA pentru luare de mită

Potrivit unui comunicat al DNA transmis AGERPRES, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Galaţi au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore, începând cu vineri, a lui Mitică Petcu, pentru comiterea a 13 infracţiuni de luare de mită.

Procurorii anticorupţie susţin în ordonanţă că, în perioada ianuarie – februarie, Petcu ar fi primit, de la mai multe persoane, diferite sume de bani şi alte bunuri, care nu i se cuveneau, pentru programarea „peste rând” a candidaţilor la examenul pentru obţinerea permisului de conducere, înmatricularea cu prioritate a unor autoturisme şi preschimbarea fără programare a permisului de conducere.

DNA informează că, vineri, Mitică Petcu urmează să fie prezentat Tribunalului Galaţi cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citeşte şi: Mircea Beuran, plasat sub control judiciar. Medicul acuzat de luare de mită scapă de arestul la domiciliu


loading...