Compania aeriană KLM reia cursa Bucureşti-Amsterdam. 17 iunie, prima dată de zbor

Compania aerianî KLM reia zborurile pe ruta București–Amsterdam, începând cu data de 17 iunie și anunță creșterea graduală a numărului de zboruri și de destinații. Până la finalul lunii iulie, compania are planuri de revenire la aproximativ 75% din totalul destinaţiilor operate înainte de izbucnirea pandemiei de coronavirus.

RomaniaTV.net
09 iun. 2020, 14:46
Compania aeriană KLM reia cursa Bucureşti-Amsterdam. 17 iunie, prima dată de zbor

La nivel european, compania va zbura către 73 de destinaţii, iar numărul de zboruri este în creştere. În luna iulie, KLM îşi propune să opereze 3.000 de zboruri şi un procent de aproximativ 30% din totalul frecvenţelor de zbor. Pe durata pandemiei de coronavirus, compania a operat între 5 şi 10% din totalul de zboruri.

Citeşte şi: Marile companii aeriene reiau zborurile către România. Cum operează Lufthansa, Air France sau KLM

Zborurile pe ruta București – Amsterdam vor fi operate zilnic începând cu data de 17 iunie, în condiții extinse de igienă pe tot parcursul procesului de check-in, îmbarcare, derulare a zborului și debarcare. Toate zborurile prevăzute în programul de vară pot suferi modificări în funcție de deciziile autorităților, de nevoile pasagerilor din România și de gradul de ocupare al aeronavelor.

În ceea ce priveşte siguranţa călătorile , commpania a introdus obligativitatea purtării măştilor de protecţie  pe toate zborurile operate de KLM, atât pentru pasageri, cât și pentru personalul de zbor. Pe toate zborurile vor avea loc proceduri de curățare a aeronavelor, cu dezinfectarea tuturor suprafețelor care intră în contact cu pasagerii, cum ar fi cotierele, mesele, ecranele etc. Pe zborurile cu un grad de ocupare scăzut, se va implementa distanțarea fizică la bord prin păstrarea scaunelor goale din jurul pasagerului.