Compania Delta Airlines anunţă şi marţi că are zboruri amânate şi anulate

Mii de pasageri ai Delta Airlines vor trebui să facă față, marți, anulării sau amânării zborurilor lor, în condițiile în care compania aeriană face eforturi pentru reluarea activității operaționale normale după o defecțiune a sistemului informatic produsă luni.

09 aug. 2016, 08:38
Compania Delta Airlines anunţă şi marţi că are zboruri amânate şi anulate

Defecțiunea de luni a făcut ca avioanele companiei Delta Airlines, ce are principalul hub la Atlanta, să rămână la sol pe aeroporturi din întreaga lume.

Compania, una dintre cele mai mari din lume în sectorul transporturilor aeriene, a anunțat că peste 100 de zboruri vor fi anulate și alte 200 vor avea întârzieri.

Citeşte şi Avioanele Delta Airlines, la sol din cauza unei defecţiuni a sistemului informatic

”Sistemele sunt deplin operaționale și zborurile s-au reluat cu câteva ore în urmă, dar anulările și întârzierile rămân, în contextul continuării eforturilor pentru revenirea activității la normal”, a explicat Delta Airlines într-o declarație dată publicității luni noaptea.

O pană de energie electrică la baza din Atlanta a companiei Delta Airlines a afectat sistemul informatic al acesteia timp de mai multe ore, luni după-amiază, cauzând anularea a circa 900 de zboruri în întreaga lume.