Complexul turistic de lux din mijlocul pădurii care nu apare pe Booking. Este la doar câţiva kilometri de Bucureşti

La doar câţiva kilometri de Bucureşti te poţi bucura de un o vacanţă ca în copilărie, într-un complex de lux, situat chiar în mijlocul pădurii.

01 iul. 2022, 22:35

Complexul turistic de lux din mijlocul pădurii care nu apare pe Booking. Se află în localitatea Singureni, la doar o oră distanţă de Bucureşti.

Complexul turistic de lux din mijlocul pădurii care nu apare pe Booking. Cât costă o noapte de cazare

Citeşte şi Top 6 cele mai impresionante drumuri din România: peisaje unice în lume, provocări pe măsură

Complexul Singureni Manor se află chiar în mijlocul pădurii şi este destinat celor care adoră plimbările în aer liber, animalele şi praful drumurilor de ţară. De asemenea, turiştii pot face o serie de activităţi în natură şi pot admira căprioare şi cerbi.

Complexul Singureni Manor Equestrian Retreat este format dintr-un conac amenajat în stil vânătoresc şi o pensiune. Conacul are 13 camere personalizate, piscină privată, saune și jacuzzi. Acesta se închiriază în regim de exclusivitate grupurilor. În timpul săptămânii pentru o noapte de cazare la conac se plăteşte 3.000 de euro, iar în weekend 5.000.

”Nu este un spațiu de cazare pentru toată lumea. E un domeniu cu animale, cu drum de țară și cu praf. Nu îmi doresc un turism de masă aici, vreau să vină oameni de calitate, care să aprecieze eforturile depuse și peisajele. Acesta este și motivul pentru care nu vreau interacțiune pe Booking. Ne bazăm pe recomandările turiștilor care ne-au vizitat până acum”, a povestit Cristina Rosu, proprietarul domeniului, potrivit wallstreet.ro. 

Pensiunea este la fel de elegantă, iar turiştii au acces direct la grajdurile cailor arabi, una dintre atracțiile complexului, care permite iubitorilor de animale să participe la rutina zilnică de îngrijire a acestora.

O noapte de cazare în pensiune costă 140 de euro, în timpul săptămânii, iar în weekend, prețul urcă la 170 de euro.

”Visul tatălui meu a fost de a-mi lăsa moștenire o pădure, care să îndeplinească trei caracteristici: să fie la o distanță de maximum o oră de București, ca să poată face naveta, să aibă minimum 500 de hectare și să fie departe de orice sat sau oraș”, a mai spus proprietara domeniului.

Aceasta povesteşte că pădurea a fost cumpărată de tatăl său în urmă cu 12 ani, iar de atunci și până în prezent, investiția în complex a depășit zece milioane de euro.

”Primul lucru pe care l-a făcut tatăl meu, după ce a cumpărat pădurea, a fost să împrejmuiască regiunea și să aducă animale pentru a popula spațiul. A adus 300 de specii de animale, iar acum am ajuns la aproape 3.000. Ne confruntăm cu o suprapopulare”, a povestit Cristina.

Complexul turistic de la Singureni se laudă cu cerbi lopătari, căprioare sau mufloni (berbeci sălbatici). Din păcate, mistreții de care domeniul dispunea au dispărut odată cu gripa porcină.

Turiştii care aleg Singureni Manor pot călări, se pot bucura de plimbare cu trăsura, pot face plimbări cu bicicletele pe trasee stabilite prin pădure, pot trage cu arcul sau pot juca badminton. De asemenea. pot face Yoga sau se pot bucura de spectacole de frumuseţe cu cai arabi.

De mâncare se ocupă un celebru chef bucătar. Acesta foloseşte produse din producţia proprie şi de la ferme din Baloteşti şi Borcea.

”Sunt turiști care nu se vor regăsi niciodată la Singureni, deoarece nu avem meniuri cu ceafă de porc și cartofi prăjiți”, a completat Cristina.

În prezent, domeniul măsoară 1.000 de hectare şi lucrează aproximativ 70 de angajaţi.

Citeşte şi Aruncă o privire în interiorul celei mai vechi case din New York: datează din 1652 şi ascunde o poveste incredibilă