Complimente pe care i le faci iubitului şi pe care nu le va uita niciodată

Spre deosebire de femei, care sunt obişnuite, într-o măsură mai mare sau mai mică, să primească complimente, bărbaţii nu au parte foarte des de un astfel de "tratament". De aceea, atunci când se întâmplă să fie lăudaţi, orgoliul lor o va lua razna şi se vor topi de fericire.

RomaniaTV.net
11 nov. 2013, 09:16
Complimente pe care i le faci iubitului şi pe care nu le va uita niciodată

Arata-i iubitului tau cat de mult il apreciezi cu ajutorul cuvintelor potrivite spuse atunci cand e cazul. Iata ce complimente sa-i faci pentru a fi sigura ca nu le va uita niciodata.

Apreciaza-i personalitatea

Personalitatea unui barbat este o trasatura definitorie pentru caracterul sau. Apreciaza-i aceasta calitate si fa-i un compliment la adresa personalitatii lui, pentru a fi sigura ca ii gadili orgoliul atunci cand trebuie.

Citeşte şi COMPLIMENTE pe care bărbaţii ar prefera să NU le audă de la femei

Lauda-i sarmul si abilitatile conversationale

Iubitul tau face impresie buna de fiecare data cand iesiti in oras impreuna cu grupul vostru de prieteni? In loc sa il privesti cu admiratie, mai bine ii lauzi sarmul de care da dovada: „Toata lumea te place. Ai un sarm aparte, mereu stii ce sa spui pentru a atrage atentia”. Cu siguranta nu va ramane indiferent la un astfel de compliment.

Citeşte şi Complimente pe care femeile le pot face bărbaţilor

Apreciaza-i gandirea

Nu ezita sa ii ceri un sfat atunci cand ai o problema si multumeste-i pentru asta. Barbatii se vor simti intotdeauna flatati atunci cand partenerele lor le cer ajutorul. „Esti o persoana matura si imi oferi mereu sfaturile cele mai bune”, este o replica potrivita in astfel de situatii.

Citeşte şi Cum să accepţi elegant un compliment

Lauda-i calitatile sexuale

Nu trebuie sa fie actor de filme pentru adulti pentru a reusi sa te faca sa gemi de placere de fiecare data cand faceti dragoste. Incurajeaza-i creativitatea cu ajutorul unor complimente pe masura, de fiecare data cand simti ca a dat totul. Data viitoare va incerca sa fie si mai bine!

Află mai multe complimente pentru iubitul tău pe Ele.ro.