Cel mai avantajos dar de Crăciun. Cardul de 150 de lei

Să oferi cadoul potrivit nu este un lucru simplu. Fie că nu cunoști suficient de bine destinatarul, fie că pur și simplu ești lipsit de inspirație. Oricare ar fi motivul, îți dorești totuși să oferi o experiență memorabilă.

RomaniaTV.net
09 nov. 2016, 08:45
Cel mai avantajos dar de Crăciun. Cardul de 150 de lei

De aceea, Edenred îți oferă o soluție adaptată nevoilor tale: cardurile de cadouri, deductibile și scutite de taxe în limita a 150 lei/beneficiar/eveniment, scrie economica.net.

Citeşte şi STUDIU: Plăţile cu cardul au crescut în magazinele online româneşti

De ce să oferi angajaților carduri cadou de Crăciun?

• Începând cu 2016, nu se mai percepe impozitul de 16% la nivelul angajaților
• A crescut plafonul limitei de deductibilitate de la 2% la 5% pentru cheltuielile sociale cu tichete și carduri cadou
• Tichetele încărcate pe cardul cadou Compliments® sunt neimpozabile atât în beneficiul propriilor angajați, cât și în beneficiul copiilor minori ai acestora
• Beneficiezi de deductibilitate de la plata impozitului pe profit și scutire de la plata taxelor, în limita a 150 lei/beneficiar/eveniment
• Cardurile pot fi folosite în cea mai mare rețea de comercianți parteneri

Cardurile cadou pot fi folosite cu succes și pentru protocol, în relaţia cu partenerii de afaceri, persoane fizice sau juridice, caz în care sunt deductibile în limita a 2% din Profit. Folosite în campanii de marketing, studiul pieţei, reclamă şi publicitate, tichetele cadou sunt deductibile, putând fi încadrate în categoria cheltuielilor efectuate în scopul realizării de venituri.

Continuare pe economica.net.