Comportamentul abuziv al șefilor din Poliția Română a fost devoalat de un agent orădean pe Youtube: ”Șefa mea mă crede sclav”

Un polițist din Oradea nu a mai putut suporta comportamentul abuziv al șefei sale și a răbufnit pe Youtube. Tavi Perțea are aproximativ 150.000 de urmăritori pe contul său de Youtube, iar în ultima sa postare s-a plâns de modul cum este tratat de către unul dintre superiorii săi.

30 dec. 2022, 13:51
Comportamentul abuziv al șefilor din Poliția Română a fost devoalat de un agent orădean pe Youtube: ”Șefa mea mă crede sclav”
Comportamentul abuziv al șefilor din Poliția Română a fost devoalat de un agent orădean pe Youtube

Comportamentul abuziv al șefilor din Poliția Română a fost devoalat de un agent orădean pe Youtube. Un polițist din Oradea s-a săturat de comportamentul șefei sale de la Biroul Protecția Animalelor din cadrul IPJ Bihor și a făcut publice abuzurile la care a fost supus în ultima vreme, pe Youtube.

Citește și CASCADORII RÂSULUI! O maşină a Guvernului României, ce figura ca fiind furată, a fost confiscată de poliţia din Republica Moldova

Comportamentul abuziv al șefilor din Poliția Română a fost devoalat de un agent orădean pe Youtube

Tavi Perțea a fost polițist rutier, însă din cauza programului de lucru s-a mutat la Protecția Animalelor, pentru a beneficia de un program care să îi permită să aibă grijă de fetița sa de trei ani, dar din păcate a nimerit din lac în puț.

Deși programul de lucru la Poliția Animalelor este de opt ore, agentul orădean a acceptat să asigure „permanența”. Adică, el trebuie fie pregătit în orice moment să intervină la sesizările din afara orelor de program.

Pentru că nu avea cu cine să își lase fetița vineri, 30 decembrie 2022, polițistul a făcut o cerere prin care a solicitat concediu de odihnă, însă șefa sa a refuzat să îi aprobe solicitarea pe motiv că nu avea cine să asigure permanența.

Tavi Perțea susține că atitudinea șefei sale este ilegală având în vedere faptul că pentru anul 2022, acesta mai avea o zi de concediu de odihnă.

Polițistul s-a enervat atât de tare încât joi s-a hotărât să își spună necazul pe Youtube, unde are o comunitate de 150.000 de urmăritori.

„Eu trebuie să caut un om în locul meu care să asigure permanența. Nu e treaba mea. O să fac și o sesizare scrisă către IGPR. Poți să îmi refuzi ziua de concediu?”, a explicat polițistul orădean în filmarea de pe Youtube.

Postarea polițistului a stârnit un val uriaș de reacții și în doar câteva ore sute de internauți și-au manifestat indignarea față de acest caz.

”Aștept, împreună cu mulți alții, să vedem ce se schimba în urma acestui vlog, în care sunt atinse nu una, ci multe probleme importante și chestiuni care țin de legalitate! Dacă nu se schimbă nimic, cei care au puterea să decidă și să schimbe lucruri ar trebui să-și amintească faptul că problemele nerezolvate generează tensiuni în oameni! Să nu vă mirați atunci când paharul se umple și da pe afară, atât la nivel individual cât și la nivel colectiv”, a comentat un internaut.

Citește și Şoferul accidentului din Paşcani, în care Alexia și-a pierdut brațele, mărturii cutremurătoare: „După șocul ală a început panica, toți răcneau, au început să vină salvările, a venit poliția”