Comportamentul lui Putin ridică noi semne de întrebare cu privire la sănătatea sa. Liderul de la Kremlin îşi mişcă necontrolat picioare, gestul l-a surprins şi pe preşedintele din Tadjikistan VIDEO

Întâlnirea de luni, dintre președinții Rusiei și Tadjikistanului, Vladimir Putin și Emomali Rahmon, a determinat lumea să vorbească din nou despre sănătatea preşedintelui Rusiei.

17 mai 2022, 11:24
Comportamentul lui Putin ridică noi semne de întrebare cu privire la sănătatea sa. Liderul de la Kremlin îşi mişcă necontrolat picioare, gestul l-a surprins şi pe preşedintele din Tadjikistan VIDEO

În imaginile de la întâlnire îl putem vedea pe Putin dând aproape constant picioarele și mișcându-le în timp ce vorbește cu omologul său tadjik, comportamentul său fiind total neobișnuit în comparaţie cu întâlnirile anterioare.

Pe rețelele de socializare, multe persoane s-au întrebat ce face președintele rus cu picioarele sale, iar comportamentul neobișnuit al lui Putin a fost remarcat inclusiv de preşedintele Rahmon, care s-a uitat de mai multe ori la pantofii președintelui rus, în timpul discuţiei.

Zvonuri că Vladimir Putin ar putea fi grav bolnav circulă de aproximativ doi ani, dar s-au intensificat în ultimele săptămâni după ce a fost lansat pe 18 februarie un videoclip, care arată mâna președintelui rus tremurând necontrolat în timp ce îl salută pe liderul belarus Alexandru Lukașenko.

Citeşte şi La Stampa scrie că Vladimir Putin a fost operat de cancer de urgenţă. Noi detalii despre stare de sănătate a liderului de la Kremlin

Analistul politic Valery Solovey susține de multă vreme că liderul rus suferă de cancer, precum și de boala Parkinson și că a fost operat de urgență în februarie 2020. Apoi, la sfârșitul lunii aprilie, tabloidul britanic The Sun a citat un „insider al Kremlinului” care a spus că Putin va fi supus unei intervenții chirurgicale, dar nu a fost specificat  ce fel. Există speculații suplimentare cu privire la starea de sănătate a lui Vladimir Putin şi din cauza înregistrării întâlnirii cu ministrul Apărării, Serghei Șoigu din aprilie, la care se ține cu mâna de masă.

De asemenea, în timpul paradei militare din 9 mai de Ziua Victoriei de la Moscova, speculațiile cu privire la sănătatea lui Putin au crescut pentru că observatorii l-au observat șchiopătând și avea o pătură pe genunchi.

Citeşte şi Un cunoscut actor rus îşi face praf poporul, despre care spune că este dependent de Putin: „Majoritatea sunt o turmă de oi”


loading...
Partenerii noștri