Compunerea spumoasă a unui elev de clasa a IV-a. Textul despre iarnă a lui Octavian a făcut furori pe internet: Şoferii se înjură! Apa caldă curge rece!

Octavian, un elev de clasa a 4-a a surprins pe toată lumea cu o compunere pe care cu siguranță colegii şi învăţătoarea nu o va uita niciodată.

12 ian. 2021, 13:28
Compunerea spumoasă a unui elev de clasa a IV-a. Textul despre iarnă a lui Octavian a făcut furori pe internet: Şoferii se înjură! Apa caldă curge rece!

Compunerea spumoasă a unui elev de clasa a IV-a. O învățătoare le-a dat elevilor săi ca temă pentru vacanță compunere despre iarnă. Octavian, elevul său de clasa a 4-a a fost poate cam prea sincer în creaţia sa și deși s-a străduit să ofere o mulțime de detalii despre iarnă, vacanță și chiar despre învățătoarea lui, aceasta i-a acordat nota 3.

Compunerea spumoasă a unui elev de clasa a IV-a. Textul despre iarnă a lui Octavian a făcut furori pe internet

„Este iarnă. Zilele s-au micșorat, iar nopțile au crescut. Păsările au plecat în țările calde. A trecut și Crăciunul, a trecut și Revelionul. S-au dus banii. Am fost la munte. Ne-am bătut cu zăpadă. Ne-am întors de la munte. Ne batem cu pietre. Ce frumos este iarna. Încă suntem în vacanță. Apa caldă continuă să vină, dar e rece.
Șoferii se înjură la semafor chiar şi iarna. Învățătoarea ne-a pus să citim cărțile lui Iliuță sau să ieșim la joacă. Ce frumos e la joacă. Peste câteva zile va începe școala. Ce păcat. Învățătoarea noastră e grasă” a scris elevul, în compunerea sa, spune cancan.ro.

Citeşte şi: Subiecte română Evaluare Naţionala 2020. Elevii au avut de descris particularităţile genului epic şi de prezentat o compunere. Ce au scris la examen
 

Elevul, care a fost extrem de sincer în compunerea sa, a primit 3. Învățătoarea s-a simțit lezată de faptul că Octavian a numit-o grasă, așa că a încercuit cuvântul cu pricina și i-a scris următorul mesaj:

„Ești un bou”, iar sus, lângă nota 3, aceasta a mai scris: „Ai probleme, băiatule”. Compunerea lui Octavian din clasa a 4-a a devenit virală și a fost distribuită de sute de ori în mediul online.

Citeşte şi: Emoţionant! Ce au scris elevii unei şcoli când învăţătoarea le-a cerut un text despre toamnă. „Cred că totul va fi bine!”