Comunicat PSD: „Sperăm ca propunerea preşedintelui Iohannis să fie una responsabilă şi PNL să-şi voteze propriul guvern”

PSD a transmis joi că prioritatea partidului este instalarea unui guvern stabil şi aşteaptă ca primul ministru desemnat, Florin Cîţu, să meargă cât mai repede în faţa Parlamentului cu componenţa noului cabinet şi cu programul de guvernare.

RomaniaTV.net
27 feb. 2020, 14:50
Comunicat PSD: „Sperăm ca propunerea preşedintelui Iohannis să fie una responsabilă şi PNL să-şi voteze propriul guvern”

„Prioritatea PSD este un guvern stabil! În aceste momente, luptele politice nu-şi au rostul, românii au nevoie de autorităţi care să funcţioneze, care să poată lua măsuri şi, mai ales, care să aibă o strategie de informare a populaţiei pe problema coronavirusului. Aşteptăm ca premierul desemnat să vină în Parlament cu echipa de miniştri şi cu programul de guvernare. Pentru binele românilor, sperăm ca propunerea făcută de preşedintele Iohannis să fie una responsabilă, care să respecte decizia CCR în sensul asigurării unei majorităţi, iar PNL să îşi voteze propriul guvern” au transmis reprezentanţii PSD pe Facebook.

Linia de comunicare a partidului a fost însuşită de parlamentarii grupării, printre care şi senatorul PSD Lucian Romaşcanu.

„Deja există primul caz de coronavirus din România, lucru care nu poate să nu afecteze deciziile din zona politică. Există foarte multe turbulenţe în acest moment, în schimb clasa politică trebuie să dea semne de responsabilitate. Prioritatea PSD este un guvern stabil care să poată lupta cu această situaţie. În aceste momente luptele politice nu îşi au rostul, oamenii au nevoie de autorităţi care să funcţioneze, care să poată lua măsuri şi care să comunice populaţiei fără întrerupere. Toată lumea, inclusiv preşedintele Iohannis şi PNL, trebuie să înţeleagă că sănătatea şi siguranţa oamenilor sunt singurele care contează. Aşteptăm ca premierul desemnat să vină în Parlament cu echipa de miniştri şi cu programul de guvernare. Sperăm că, dat fiind anunţul autorităţilor de azi noapte, PNL îşi va vota propriul guvern”, a declarat Romaşcanu, în cadrul unei conferinţe de presă, conform Agerpres.

Citeşte şi: Olguţa Vasilescu: Niciodată PSD nu are cum să voteze un Guvern condus de Cîţu


loading...