Comunitatea Declic merge cu un ciolan uriaş la congresul PNL. „Lupta de putere din PNL a devenit o ciolaniadă. Desfiinţaţi Secţia Specială!”

Comunitatea Declic a anunţat că organizează sâmbătă un eveniment cu ocazia Congresului PNL, la care este aşteptat să fie prezent şi preşedintele Klaus Iohannis. Liberalii urmează să primească un ciolan uriaş, însoţit de mesajul. "După ce vă împărţiţi ciolanul, desfiinţaţi Secţia Specială!"

24 sept. 2021, 12:01
Comunitatea Declic merge cu un ciolan uriaş la congresul PNL. „Lupta de putere din PNL a devenit o ciolaniadă. Desfiinţaţi Secţia Specială!”

Comunitatea Declic merge cu un ciolan uriaş la congresul PNL, acuzându-i pe liberali că „se bat într-una pe ciolan”, în loc să lucreze pentru a pune în practică programul de guvernare şi promisiunile din campania electorală.

„Lupta internă din PNL a pus stăpânire pe toată România și, în loc să lucreze la îndeplinirea programului de guvernare, liberalii se bat într-una pe ciolan.

Dar ciolaniada trebuie să înceteze și acum e momentul potrivit să atragem atenția asupra promisiunilor din programul de guvernare rămase neîndeplinite. De exemplu, nu au reușit să desființeze Secția Specială, așa cum și-au asumat în campania electorală.

Această Secție a cheltuit 19 milioane de lei și a trimis în judecată un singur magistrat corupt. 7 procurori încasează cele mai mari salarii din justiție, ca să doarmă cu capul pe dosare. Or, așa nu se mai poate. E nevoie ca și pe noi, cetățenii, să ne apere cineva de judecătorii și procurorii care încalcă legea. Și e cât se poate de clar că această secție nu reușește”, au precizat reprezentanţii comunităţii Declic.

Citeşte şi: PSD, după plângerea penală depusă de Declic: Se pare că domnul Cîțu va deveni penal. Așteptăm să vedem cum va acționa domnul Iohannis

Comunitatea Declic merge cu un ciolan uriaş la congresul PNL. „Imaginează-ți reacția lui Florin Cîțu și a lui Ludovic Orban, când vor vedea ciolanul uriaș în fața Romexpo”

De asemenea, membrii comunităţii Declic au mai precizat că vor merge sâmbătă la Congresul PNL cu un ciolan imens, înalt de peste 2 metri, inscripționat cu mesajul „După ce vă împărțiți ciolanul, desființați Secția Specială!”.

„Am ales să mergem cu acest ciolan uriaș, pentru că lupta de putere din PNL a devenit o ciolaniadă care ne afectează pe noi, cetățenii. Liderii liberali au uitat de guvernare.

Am vorbit deja cu artistul care a realizat buturugile de la acțiunea trecută, cea de la Ministerul Mediului. Ne poate crea ciolanul imens. El a început deja să lucreze. Vom aduce cu noi bannere și petiția cu cele peste 22.000 de semnături, pe care vrem să o înmânăm liderilor liberali.

Imaginează-ți reacția lui Florin Cîțu și a lui Ludovic Orban, când vor vedea ciolanul uriaș în fața Romexpo, acolo pe unde vor intra cei 5.000 de delegați care participă la congresul PNL. Va fi prezent și președintele Klaus Iohannis și nu va avea cum să treacă cu vederea ciolanul. Sperăm să le crape tuturor obrazul de rușine, puși în fața adevărului”, au mai precizat reprezentanţii comunităţii.

Citeşte şi: Ludovic Orban, despre Congresul PNL: Iohannis m-a desemnat de trei ori premier! Nimeni nu va intra în sală dacă nu are certificat verde

Congresul PNL are programat să aibă loc sâmbătă, de la ora 11, la Romexpo, când liberalii îşi vor alege preşedintele partidului. Potrivit News.ro, desfiinţarea Secţiei Speciale pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie a fost una dintre temele de dispută între USR PLUS şi PNL.

Citeşte şi: Rareş Bogdan, dezvăluire uluitoare înainte de Congresul PNL. Cine a dat documentele despre arestarea lui Cîţu în SUA


loading...
Partenerii noștri