Concerte Revelion 2023. Unde vă puteți asculta artiștii preferați în noaptea dintre ani. Petreceri spectaculoase în aer liber în București și în țară

Românii se pot bucura de o mulțime de activități în noaptea dintre ani. Autoritățile au pregătit multe surprize în aer liber pentru bucureșteni, iar aceștia pot petrece Revelionul până dimineața.

31 dec. 2022, 18:03
Concerte Revelion 2023. Unde vă puteți asculta artiștii preferați în noaptea dintre ani. Petreceri spectaculoase în aer liber în București și în țară

Concerte Revelion 2023. Vor fi concerte spectaculoase cu cei mai îndrăgiți artiști ai momentului, în aer liber, iar atmosfera se anunță a fi cu adevărat spectaculoasă.

Concerte Revelion 2023. Parcul Titan din București

Spre exemplu, de Anul Nou, bucureștenii pot petrece până-n zori în Parcul Titan din Sectorul 3 al Capitalei. Accesul la petrecere este gratuit. Spectacolul începe de la ora 20, iar pe scenă vor urca artiști precum Delia, Voltaj, Guess Who, Emaa, Marius Mihalache Band, Cosmin Seleşi Orchestra şi DJ Manuel Riva. Tematica pentru acest eveniment va fi: „Esenţial: Fii de viaţă!”. Organizatorii au ținut să transmită că este al 10-lea an în care Primăria Sectorului 3 organizează Revelionul în parcul din sector. Concertul de Revelion 2023 va avea și un foc impresionant de artificii, care va putea fi urmărit de toți cei prezenți.

Concerte Revelion 2023 Palatul Parlamentului

Românii pot să petreacă și la Palatul Parlamentului în noaptea dintre ani, însă acolo vor fi nevoiți să scoată bani din buzunar, iar prețurile nu sunt deloc generoase. Biletele la categoria Gold ajung la aproape 1.800 de lei, spre exemplu, acestea fiind singurele rămase disponibile. Cele mai ieftine, care s-au epuizat imediat, au fost 590 de lei. De la acest concert nu vor lipsi Delia, Theo Rose, Diana Matei și Taraful Cleante.

Concerte Revelion 2023 în restul țării

Nu doar bucureștenii sunt răsfățați cu concerte ale artiștilor preferați, ci și cei din alte orașe. Spre exemplu, la Cluj, în Piața Unirii, a fost amplasată o scenă, iar de Revelion vor concerta trupele DJ Project, Compact, Arpy & Zip Band.

Și la Sibiu va fi muzică bună în noaptea dintre ani. Sibienii și turiștii alfați în oraș de Revelion îi vor putea asculta în Piața Mare pe Irina Rimes, DJ FunkyDrop și DOMINO.

Citește și Dan Negru, departe de România de Revelion. Prezentatorul TV şi-a închis telefonul şi se va uita la măştile România TV dintr-o vacanţă exotică

La Timișoara vor fi două mari concerte de Anul Nou. Unul în Piața Libertății și un altul în Piața Victoriei. Trecerea în anul 2023 se va face pe ritmul muzicii artiştilor Bella Santiago, Zoli Toth și Cargo şi printr-un impresionant foc de artificii.

Și la Baia Mare va fi o atmosferă de sărbătoare, căci va cânta Vunk. Iar la Craiova vor fi prezenți Loredana şi Banda Agurida la Kilometrul Zero din Arad, Antonia, The Motans şi Adrian Eftimie.

Citește și REVELION ROMÂNIA TV. Imagini în premieră din spatele camerelor de filmat. Confruntarea starurilor într-un show incendiar

Nu sunt uitați nici cei care petrec Revelionul pe litoralul românesc. În Piața Ovidiu din Constanța va fi un concert incendiar ai cărui protagoniști vor fi Alexandra Stan, Dirty Nano și Robert Georgescu.

În estul ţării, la Suceava, publicul strâns în Piaţa 22 Decembrie va cânta împreună cu Anda Adam şi Bosquito, pe lângă alţi artişti de muzică uşoară şi populară. Iar la Iaşi, în Piaţa Palatului Culturii, vor urca pe scenă Carla’s Dreams, Keo şi Ovidiu Lipan Ţăndărică. Spectacolul de artificii va fi dublat de un show de lumini, lasere şi 200 de drone.