Dan Negru, departe de România de Revelion. Prezentatorul TV şi-a închis telefonul şi se va uita la măştile România TV dintr-o vacanţă exotică

Dan Negru nu mai prezintă Revelionul, măştile consacrate ale îndrăgitului prezentator se mută la România TV, iar prezentatorul a ales o vacanţă departe de ţară.

30 dec. 2022, 16:51
Dan Negru, departe de România de Revelion. Prezentatorul TV şi-a închis telefonul şi se va uita la măştile România TV dintr-o vacanţă exotică

Dan Negru va petrece Revelionul departe de România. Vedeta de la Kanal D își va închide telefonul în vacanță.  „M-au emoționat titlurile din ziare date de colegii mei din presă zilele astea .Semn că sfertul ăsta de secol petrecut împreună a rămas in inimi…
Recunoștința e singura memorie a inimii
Mulțumesc !”, a scris Dan Negru pe Facebook

Toți telespectatorii au fost stupefiați atunci când Dan Negru a anunțat că nu va mai prezenta nicio emisiune în noaptea de Revelion. Prezentatorul de televiziune i-a obișinuit timp de 22 de ani pe oamenii din spatele micilor ecrane cu edițiile speciale difuzate în noaptea dintre ani. „Regele audiențelor” chiar a primit mai multe amenințări după ce și-a anunțat decizia. O persoană a spus că îi va tăia cauciucurile sau că va ajunge cu o petiție pe masa lui Klaus Iohannis. O tânără chiar a spus că se va sinucide.

Dan Negru nu mai prezintă Revelionul, măştile se mută la RTV. Culisele celui mai aşteptat program TV VIDEO

Dan Negru nu a putut să fie înlocuit și întrecut de nimeni în noaptea de Revelion. Prezentatorul nu pare să își schimbe decizia pe care a luat-o atunci când a semnat cu postul concurent, Kanal D. Atunci când a ajuns la acest post de televiziune Negru a început emisiuni cu o altă tematică. Este vorba de „Jocul cuvintelor” și „Tu decizi”. Cu toate acestea, multă lume se întreabă ce va face Dan Negru în noaptea dintre ani.

Dan Negru pleacă de Revelion la New Delhi
O persoană din anturajul vedetei de la Kanal D a dezvăluit care sunt planurile de final de an ale lui Dan Negru. Bărbatul s-a hotărât să nu petreacă în România și și-a planficat o vacanță pentru câteva zile tocmai în India. „S-a săturat de Revelioane! Nu e glumă. Va pleca în India, pe 28 sau 29 decembrie, și va sta până pe 6 ianuarie. Nu mai vrea să audă de Revelion, de gălăgia de atunci, de petarde… De tot. Vrea liniște. Iar acolo este liniște. Pleacă alături de familie, la New Delhi”, a mai spus prietenul lui Negru.

Vezi şi: Transferul anului în televiziune! Georgiana Lobonţ anunţă surprizele Revelionului România TV

Mai mult decât atât, bărbatul chiar s-a amuzat când a aflat unde va petrece Negru Revelionul. Prezentatorul a spus că își va ține telefonul închis pe toată durata vacanței. „Chiar a întrebat cum e cu telefonul acolo. Și când a aflat că e vreo trei dolari minutul de convorbire, a zis: «perfect! Îl închid când stau acolo!»”, potrivit Cancan.ro.

Dan Negru a prezentat nu mai puţin de 22 de Revelioane consecutive la Antena 1, iar în noaptea dintre ani postul obținea audiențe uriașe. Prezentatorul s-a mutat la Kanal D pentru că și-a dorit să realizeze formate smart, după cum a declarat.

De cinci ani încoace, oriunde m-aș afla de Revelion, postez câte un filmuleț în rețelele sociale. Mă filmam în locurile în care eram, cu copiii prin Egipt, cu soția mea în Havana, eu sunt un mare călător. Deci, de cinci ani, la fiecare Revelion postez un filmuleț în care îi îndemn pe toți să nu stea la televizor de Revelion. Mi-au sugerat oamenii de la Marketing să nu mai fac asta, că ne îndepărtăm publicul… Întotdeauna era viral filmulețul pe care-l puneam eu în 31 decembrie și în care le ziceam tuturor că cea mai mare prostie e să faci Revelionul cu Negru. Sunt atât de puține Revelioane în viața asta… Câtă prostie să fie să stai în fața unui ecran de televizor? Mai bine stai cu prietenii, cu familia, cu părinții, că nu știi cât îi mai ai“, declara prezentatorul într-un interviu pentru Weekend Adevărul.