REVELION ROMÂNIA TV. Imagini în premieră din spatele camerelor de filmat. Confruntarea starurilor într-un show nemaivăzut. Victor Ciutacu și Dragoș Bistriceanu, duet de senzație

A început numărătoarea inversă până la cel mai spectaculos Revelion televizat din România. Va fi o ediție incendiară cu multe surprize și invitați unul și unul.

30 dec. 2022, 17:11
REVELION ROMÂNIA TV. Imagini în premieră din spatele camerelor de filmat. Confruntarea starurilor într-un show nemaivăzut. Victor Ciutacu și Dragoș Bistriceanu, duet de senzație

REVELION ROMÂNIA TV. SuperRevelionul României va fi difuzat pe cel mai urmărit post de televiziune de știri din țară, România Tv. Vorbim de o ediție cum nu s-a mai văzut până acum. Jurnaliști, politicieni, analiști politici, artiști, cu toții vor fi protagoniștii show-ului de senzație care vă va ține în fața televizoarelor în noaptea dintre ani.

Măști în premieră și duete spectaculoase ale politicienilor, jurnaliștilor și artiștilor pe RomâniaTv

An de an, România TV este în topul audienţelor cu emisiunile din noaptea dintre ani, dar pentru 2023 a pregătit ceva senzaţional. Victor Ciutacu, lider la audiențe, va da tonul distracției de Revelion, alături de Andreea Crețulescu, Dragoș Bistriceanu și alți jurnaliști de top ai televiziunii de știri. Îi veți vedea în ipostaze nemaiîntâlnite până acum. Ei sunt doar o parte dintre cei care vor face ca distracția să atingă cote maxime.

Gazdele Revelionului de la RomâniaTv din acest an vor fi Georgiana Lobonț, Ioan Korpoș și Marius Niță. Nu vor lipsi nici invitații care vor transforma ediția într-una cu adevărat memorabilă. George Simion, Vali Vijelie, Maria Cârneci, Maria Dragomiroiu, Mălina Avasiloaie, Cătălin Crișan sunt câțiva dintre invitații anunțați deja, însă sunt și o mulțime de invitați-surpriză.

Citește și Show total la România TV de Revelion 2023. Victor Ciutacu, duet de senzaţie cu Vali Vijelie VIDEO

Imagini în premieră din spatele camerelor de filmat

Măşti în premieră şi duete spectaculoase vor fi prezentate şi dezvăluite în noaptea dintre ani. Surpriza Anului Nou în televiziune, aşa cum nu s-a mai văzut! Politicieni şi celebrităţi vor cânta în spatele unor măsti, se râde cu hohote la deconspirare.

Victor Ciutacu va face un duet de senzaţie cu Azur, cea mai în vogă trupă a anilor ’80. Hit-ul nemuritor va putea fi ascultat doar la Revelionul România TV. La rândul ei, Andreea Crețulescu vă invită pe toți să cântați alături de ea un alt șlagăr cunoscut de toată lumea.

Georgiana Lobonț, gazda ediției speciale de Revelion, a dezvăluit de ce alte surprize vor mai avea parte telespectatorii în noaptea dintre ani.

„Crăciun fericit, dragilor! Este o mare bucurie să fiu alături de voi şi să prezint Revelionul României TV, un Revelion al măştilor, dar şi al duetelor! Vă promit că o să fie un super Revelion, alături de colegii mei, Ioan Korpoş şi Marius Niţă.

Citește și Revelion spectaculos la România Tv. Confruntarea starurilor într-un show nemaipomenit, politicienii și artiștii încing atmosfera în noaptea dintre ani

O să fie senzaţional, show de show, petrecere şi voie bună, aşa cum ne place nouă, românilor- Anul acesta o să fie cel mai tare Revelion la România TV, pentru că avem cele mai tari măşti, cu politicieni, cu artişti, cu interpreţi valoroşi şi cunoscuţi ai României. Vă promit că o să râdem până la lacrimi împreună, pentru că totul este amuzant, pe bază de veselie, de distracţie.

Se vor smulge peruci, se vor demachia bărbaţii care vor interpreta artiste mari ale României. O să vă mai spun faptul că George Simion va face senzaţie şi va cânta alături de taraful care a cântat la nunta lui. Va fi un moment memorabil, aşa cum va fi şi momentul nostru, momentul meu alături de Vali Vijelie”, a dezvăluit Georgiana Lobonţ.