Concerte, striptease şi cadouri, de 8 Martie, în Capitală

Concerte, show-uri de striptease, petreceri, lansări şi oferte speciale sunt pregătite pentru doamne în cluburi, mall-uri, librării şi la cinema, în Capitală, pentru a sărbători 8 Martie.

RomaniaTV.net
07 mart. 2012, 19:57
Concerte, striptease şi cadouri, de 8 Martie, în Capitală

Club A organizează o petrecere de Ziua Femeii, cu dans, premii, afinată şi un concurs în care băieţii îşi vor arăta sentimentele şi preţuirea pentru partenerele lor, într-un joc de mimă, în timp ce El Comandante Grande oferă un Mojito gratis fetelor care vin cu prietenele pe 8 martie.

La petrecerea Redd’s organizată în Fratelli Lounge & Club, de la ora 22.00, doamnele sunt aşteptate cu un show Vicky Jackson, o cunoscută artistă de spectacole-tribut din Marea Britanie, care va fi, pe aceeaşi scenă, Lady Gaga, Pink şi Amy Winehouse.

Ştefan Bănică va susţine două concerte dedicate femeii, sub titulatura „Te iubesc, femeie!„, pe 8 şi 9 martie, la Circ & Variete Globus din Capitală, începând cu ora 19.30. În afară de Rock’n’Roll Band şi grupul The 50’s, Ştefan Bănică va avea invitaţi în concert şi alţi artişti, care vor completa spectacolul.

De la 18.30, la Palatul Naţional al Copiilor, Vlad Miriţă, Amadeus şi Corala „Dell Canto” susţin spectacolul „Declaraţie de dragoste”, dedicat femeilor şi bucuriei de a iubi.

De 8 Martie, doamnele pot alege şi între concertele susţinute de Holograf, din Club Tribute, Bere Gratis, din Jukebox Venue, „Super Girl”, de la AFI Palace Cotroceni, cu Mandinga, Anda Adam, Grasu XXL & Maximilian, Corina, Delia, Dragoş Chircu, Radio Killer, Narcotic Sound, DJ Sava, Nick Kamarera & Alinka, Ciprian Robu.

Începând cu ora 20.00, la Sun Plaza, va avea loc un eveniment special pentru doamne şi domnişoare – un concert Sonny Flame, urmat de un show de dans purtând semnătura celor de la Flamingo Boys, la care cele mai îndrăzneţe participante vor primi un cadou.

Amatoarele de striptease se vor putea delecta şi cu un spectacol Eros Dancers în Old City Franceza, de la ora 23.00

Cătălin Botezatu va fi prezent în Diverta Băneasa Shopping City, de la ora 18.00, pentru lansarea audiobook-ului „Trei vieţi. Pedeapsa”, în lectură proprie, şi va oferi autografe tuturor fanelor. „Trei vieţi. Pedeapsa” este primul volum dintr-o serie de trei romane despre viaţa lui Cătălin Botezatu. Aceasta este prima biografie autorizată a celebrului creator de modă, scrisă de jurnalista Monica Vlad.