Concurent de la MASTERCHEF, la un pas de SINUCIDERE. A trecut prin momente CUMPLITE

Un concurent de la Masterchef 2014 a fost la un pas să-şi pună capăt zilele trecute.

RomaniaTV.net
29 nov. 2014, 11:57

Petrică Tambac, florarul de la MasterChef, unul dintre cei mai simpatici concurenţi din sezonul 2014, trece prin clipe cumplite. Joi, i-a murit tatăl, omul pe care îl venera şi de la care a moştenit cel mai preţios talent: arta gătitului.

Pentru Petrică trecerea în nefiinţă a părintelui a fost cea mai grea lovitură din viaţă şi pare că nici familia pe care şi-a construit-o nu-i este de ajuns în aceste momente extrem de grele. Dărâmat efectiv de cele întâmplate, Petrică a fost la un pas să-şi pună capăt zilelor.

(w500) Petrică T

„Tatăl său a fost îngerul vieţii lui. Vestea morţii acestuia a venit pe neaşteptate. Petrică mi-a spus că viaţa lui nu mai are aproape nici un sens! Cu toate că îşi iubeşte soţia, simte că fără tata nu o să mai fie la fel de puternic niciodată! El l-a învăţat să gătească! Era atât de supărat… Mi-a mărturisit că a vrut să îşi pună capăt zilelor!”, a spus un apropiat al familiei, citat de libertatea.ro.

Cu glasul stins, Petrică Tambac a confirmat tragica veste: „Tata a fost steaua mea în această lume, sper că unde se va duce să îi fie mult mai bine şi să mă poată veghea din cer”.

Bărbatul a trecut în nefiinţă joi, la Spitalul Alexandru Obregia, după ce fusese adus în comă de la Olteniţa. Se pare că decesul a survenit în urma unei comoţii cerebrale. Acesta suferise şi un atac de cord şi avea mai multe probleme de sănătate din cauza supraponderalităţii, cu care se confruntă şi concurentul de la MasterChef.