Jador, în culmea fericirii. Cum a apărut manelistul pe rețelele sociale, alături de logodnica lui, Oana Ciocan. ”Cei mai frumoși”

Jador și Oana Ciocan formează cel mai nou cuplu din lumea mondenă. Tinerii s-au cunoscut la înscrierile pentru emisiunea Survivor All Stars, iar manelistul susține că a fost dragoste la prima vedere.

17 mart. 2024, 11:20
Jador, în culmea fericirii. Cum a apărut manelistul pe rețelele sociale, alături de logodnica lui, Oana Ciocan. ”Cei mai frumoși”

Jador și Oana Ciocan au surprins pe toată lumea, când și-au oficializat relația chiar la Survivor All Stars.

Citește și Jador dezvăluie un adevăr șocant despre Survivor All Stars. Cum au mințit concurentele la semnarea contractului cu Pro TV: „Au fost hoațe”

Jador și Oana Ciocan formează cel mai nou cuplu din lumea mondenă.

Cei doi s-au cunoscut la înscrierile pentru emisiunea Survivor All Stars și a fost dragoste la prima vedere, după cum spune și îndrăgitul manelist.

După ce s-au cunoscut la înscrierile de la Survivor All Stars, tânăra s-a mutat în casa actualului său logodnic, odată ce Jador a cerut-o de soție chiar în cadrul competiției sportive de pe PRO TV.

Competiția de supraviețuire de pe Pro TV i-a despărțit pentru ceva timp, întrucât ambii au fost plecați în Dominicană, însă în momentul în care războinica a intrat în concurs, Jador era deja eliminat, mai apoi aceștia au avut parte de marea reîntâlnire.

Oana a fost ultima concurentă care a părăsit emisiunea Suvivor All Stars și se pare că aceasta și-a dorit plecarea pentru că îi era dor de manelist.

Întoarsă în România, Jador a așteptat-o cu inelul de logodnă pe care i-l promisese încă din Republica Dominicană, artistul realizând și primul videoclip în care apare alături de iubita sa.

Cuplul pare foarte fericit, iar fanii deja s-au obișnuit cu relația lor.

„Noi nu am discutat despre asta acasă (n.r. căsătorie). Mi-a spus că are să-mi spună ceva și m-am gândit că a făcut ceva, după descalificare oare ce mai putea să facă.

Momentul acesta trebuia să fie acasă, nu acolo, doar că el s-a gândit să-mi ofere putere să pot să continui. S-a gândit că dacă mă va susține eu voi vrea să rămân la Survivor, dar după ce ne-am văzut m-am gândit că el pleacă acasă, ce face acolo”, a povestit Oana Ciocan, în cadrul emisiunii realizate de Cătălin Măruță.

@jadorDaca nu eram asa sexi nu ma lua😂😜♬ Oare ne mai iubeam – Jador mami👑❤️

În urma videoclipului postat pe TikTok, fanii au reacționat.

„Sunteți cei mai frumoși”, a scris cineva.

„Îți gătește nebuna”, a scris altcineva.

„Gata, e la casa lui Jadorel”, a mai scris un fan.

Ce surpriză i-a făcut Jador logodnicei sale

În Dominicană, artistul a cerut-o de nevastă, fără să îi ofere vreun inel. Însă, odată întoarsă acasă, tânăra războinică a avut parte de o surpriză de zile mari din partea îndrăgitului manelist.

„Nici nu m-a lăsat să ajung bine acasă și m-a cerut, dar de data asta cum trebuie, adică cu inel. Ne uitam la film și povesteam despre ce s-a întâmplat la Survivor, cum mi-a fost, dacă s-ar comportat bine cu mine și mi-a spus că are o surpriză pentru mine. Am crezut că mi-a cumpărat ceva. Eu așteptam și îl întrebam „Hai, mi-l dai acum?”.

Citește și Jador, descalificat de la Survivor All Stars. Cine este Războinica pentru care manelistul a fugit din competiție

Mi-a spus că vrea să fie surpriză și m-a legat la ochi. M-a luat în brațe, m-a dus în dormitor, m-a pus pe marginea patului și mi-a pus în brațe un buchet de flori.

După mi-am dat eșarfa jos și el era deja în genunchi cu inelul. A zi că de data asta să o facem bine și să nu ne mai vadă nimeni. Am zis un mare da și cam atât”, a mai mărturisit Oana Ciocan, în cadrul emisiunii lui Măruță.