Concurenții își fac de cap la Insula de 1 milion: „Nu știu de ce m-a pus să-mi dau tricoul jos”. Cosmin Cernat: „Vreau să știu ce s-a mai întâmplat”

Concurenții își fac de cap la Insula de 1 milion și încearcă să creeze momente de distracție. Armin Nicoară și Micuțu și-au intrat serios în roluri și au început să facă atmosferă, „pe burta goală”, iar ceilalți au intrat imediat în jocul celor doi.

18 mart. 2024, 22:44
Concurenții își fac de cap la Insula de 1 milion: „Nu știu de ce m-a pus să-mi dau tricoul jos”. Cosmin Cernat: „Vreau să știu ce s-a mai întâmplat”
Concurenții își fac de cap la Insula de 1 milion

Concurenții își fac de cap la Insula de 1 milion. Armin Nicoară, artist de meserie, și Micuțu, realizator de podcast-uri în viața de zi cu zi, și-au scos la înaintare talentele cu care au fost înzestrați și au improvizat un show de zile mari nu pe scenă,

În spectacol, un rol important l-a avut și Alexandra, care a urcat pe scena improvizată, a îmbrăcat un tricou cu chipul lui Armin Nicoară și a început să danseze cu patos, animând întreaga atmosferă. Renata a fost și ea invitată din podcastul său, pe care a și rugat-o să-și dea tricoul jos pentru a respecta tema: „Podcast pe burta goală”.

Citește și: Armin Nicoară, prins în offside! Claudia Puican a reacționat imediat după ce soțul ei a fost surprins în timp ce flirta cu Sindy la „Insula de 1 milion”! ”Verigheta, ce faci cu ea?”

Concurenții își fac de cap la Insula de 1 milion

Micuțu: Dragul meu, cum e pe burta goală?

Armin: Armin Nicoară nu poate cânta pe burta goală, trebuie să am mereu ceva la mână. Niște bani, trebuie să mă stimuleze cu ceva că eu nu pot pe burta goală.

Alexandra: Ne-am făcut podcast să ridicăm spiritul la noi în camp.

Micuțu: Să se știe, Podcast pe burta goală la «Insula de 1 milion», cel mai tare podcast. Am făcut oamenii să zâmbească și să le placă pe stomacul gol.

Cosmin Cernat: Vreau să știu ce s-a mai întâmplat în tabere, absolut întâmplător o să vorbesc cu Micuțu. Ce ai în mână, mă, băiatule? De când a început arena mă uit la tine.

Micuțu: E microfonul de la „Podcast pe burta goală, cu Micuțu”. Având în vedere că eu am Podcast cu Micuțu, nu am putut să ratez ocazia să fac unul și aici, pe insulă, suntem frumoși, apetisanți la vorbă, deștepți, tot ce se poate. Am zis să profităm de ocazie să vedem ce iese, că atunci spui adevărul, când ne roade stomăcelul. 

Cosmin Cernat: Armin, cum te-ai simțit la podcast? Înțeleg că ai fost primul invitat.

Armin: Da, am fost primul invitat la podcast. Am cântat sus pe masă. Ne vom gândi și la episodul 2, am aici două războinice care cântă foarte frumos.

Cosmin Cernat: Renata, unde ești, ai fost și tu la podcast. De ce?

Renata: Da, eu abia acum am înțeles de ce m-a pus să-mi dau tricoul jos. A vrut să vadă dacă am burta plină sau goală. Eu am crezut că vrea să vadă cum e să mă dezbrac de fața cu el. N-am înțeles care e jocul de m-a pus să mă dezbrac.

Dumitru: Micuțu a zis să tragem o emisiune, ne-a făcut să uitam de tot ce e greu. Vedeți ce atmosferă frumoasă a ieșit.